član od 20064772 sporočil
Spoštovana opevana sestra, lepo, da si se prijavila le zato, da si napisala, kakšna krivica se godi tu gor. Sem prepričana, da nas je večina s KUL SLO popolnoma zadovoljnih. Kot piše nekje na portalu, so te strani namenjene preprostim uporabnikom, na žalost tvoja sestra ponavadi piše tako, da izpade en velik snob, ker ne kupuje poceni moke, poceni kozmetike, poceni oblačil...na teh straneh pa je veliko ljudi, ki jim ne preostane drugega, kot kupiti moko za 68 SIT, kupiti najcenejše testenine...da lahko sploh preživijo. Živim v kraju, kjer je popolnoma "krepnila" tekstilna industrija, zdaj so tovarno celuloze zaprli in ogromno je družin, kjer sta oba ostala brez službe - umetniki preživetja so ti ljudje in verjamem, da marsikdo zarenči, ko kje prebere, kaj si lahko nekateri privoščijo, pri njih pa ni denarja za kolikor toliko dostojno življenje!
Saj je na spletu ogromno tega, kjer se lahko debatira o prestižu, tudi debate tečejo na višjem intelektualnem nivoju. Je pač tako, da se je treba v takšni množici ljudi tudi malo prilagajati, ker je malo takšnih, ki bi marali ljudi, ki se "ven mečejo", pa po mojem mnenju ne ravno zaradi fovšije.
In je tudi res, da je Jernej naš gostitelj. Če nam gostitelj ni všeč, pač ne hodimo k njemu na obisk, kajne? Če se meni v kakšnem lokalu ne dopade, ali pa mi v kakšni hiši, kamor sem bila povabljena, ni bilo prijetno ter všeč, se tja enostavno ne vračam in se tudi ne slepim s tem, da me kdo zaradi tega kje pogreša. Pa mi tudi na pamet ne pade, da bi zaradi tega, ker mi tam ni bilo všeč, zlobo nanje vsepovsod, kjer bi me bil pripravljen kdo poslušat, stresala.
Z Jernejem nisva v sorodstvenih in kakršnih koli drugih vezeh, srečala sva se enkrat na tistem pikniku - toliko v vednost.
Tvojo sestro sem imela priložnost spoznati in mi je bila na prvi pogled prav simpatična mlada gospa. Vsi člani te strani je pa niso imeli priložnost spoznati in si pač potem ustvarijo svoja mnenja na podlagi njenega pisanja.
Kar dosti tega sem zdaj "naflancala", rada bi pa le povedala, da sem za zmernost in strpnost na vseh področjih, pa dobro voljo med vsemi ljudmi.
Aha, od otroške kozmetike pa smo pri nas uporabljali Bepanthen, iz Nemčije uvožen, ga je stric z velikim veseljem svoji najljubši (še danes pravi, da tudi najprijaznejši) nečakinji dostavljal.
Ognjič