jadde, tudi jaz sem uporabljala otroško mazilo za ritko od Galenskih laboratorijev...sedaj to dobiš pod imenom BebiVal...kar se tiče dudk in stekleničk, sem imela vse od Aventa...in so dobre, ker so silikonske se dobro obnesejo tudi med prekuhavanjem...pleničke pa takole: takoj na začetku sem imela Huggies pleničke, in jih moram res pohvalit...potem pa se na žalost niso več dobile in smo uporabljale Pamperske...tudi dobro, za ostale pa ne vem, edino takrat so se dobile ene kao Linostar..in pravi poraz, koža na ritki je po dveh dneh postala sama rdečina in mazoljčki...in potem smo bili do konca pleničarskega obdobja na Pampers sensitiv.
Kozmetika od Bubchna je tako tako, oljna kopel za male male dojenčke je bila kar v redu, vedanr pa mi je kasneje kreme za telo in obraz ena otroška dermatologinja odsvetovala...je imela malčica suho kožo, in smo se umivale z eucerinovim izdelkom - oljna kopel, drugače pa smo imeli večino reči kar od Nivee, in jih imamo še sedaj pri 6h letih.
Je pa vseekakor bolje uporabljati trda mila, kot tekoča, saj se trda veliko bolje sperejo s kože.
Pa še naprej lepo pričakovanje

jasna