član od 200415860 sporočil
Meni je v soboto uspelo pogledat to oddajo in....ne vem, no, bolj tako tako...brez neke prave dinamike, čeprav sta ob pripravljanju črne rižote (Kuntner je delal omako, Veronik je modroval o rižu in rižoti) tudi kakšno rekla o tem, zakaj se riž sproti zaliva pri pripravi rižte, pa kakšen riž uporabiti, zakaj dodati smetanonakoncu in podobno...
In ko sem videla, da si eden sodelujočih v TV oddaji z roko popravlja lase, in to nad ponvo z rižem, potem pa z isto roko kolovrati okoli piskra ...no, ja...
Vidi se, da Veronik o kulinariki kar nekaj ve, a način podjanja je tipičen za TV Slovenija - togo, razvlečeno, brez nekega pravega navdiha...škoda.
Da se da kaj naredit tudi pri nas, sta pred časom, v oddaji Čari začimb, pokazala Bojan Emeršič in še en igralec, zdaj se ne spomnim imena, v sodelovanju z Olgo Markovič. Kako sta delala loparnico na primer....tako zeloprepričljivo, da sem jo še sma naredila čez nekaj dni...MEd kuhanjem sta klepetala, a vsaks tavek je prinesel eno novo informacijo, zanimivost....na koncu pa MArkovičeva, kije vsaki jedi s svojimkomentiranjem in dopolnjevanjem, četudi samo dekoracije na krožniku na primer, dala piko na i
Mamamia
mamamia