| stani je napisal/a: |
lepo pozdravljene najprej naj poven, da Kovačevi v Podšentjurju ne obratujejo več , tako sem bila obveščena. Glede srečanja v Litiji to je pa že skrajni čas, da se srečamo Litjanke. lep pozdrav.
KMALU NASVIDENJE stani |

| stani je napisal/a: |
lepo pozdravljene najprej naj poven, da Kovačevi v Podšentjurju ne obratujejo več , tako sem bila obveščena. Glede srečanja v Litiji to je pa že skrajni čas, da se srečamo Litjanke. lep pozdrav.
KMALU NASVIDENJE stani |
Rok,
to kar si napisal je daleč , daleč od resnice. Sem njihov redni gost in nikoli nimam želočnih težav, če jem njihovo ocvtro hrano. Verjemi mi, da bi imela hude težave z želodcem in prebavo, če bi bile tvoje navdbe resnične.
Ali si natakaju povedal vse to kar si napisal, verjetno nisi.
Naslednjič se drži načela lepa beseda lepo mesto najde.
Pa lep dan
Iča ![]()
![]()
![]()
Coperfild, zgleda, da si se vpisal(a) na kulinariko samo za to, da bi popljuval(a) to gostilno. Res prijazno, ni kaj. Po eni izkušnji napljuvati toliko, to je pa že malo preveč.
Če hvališ oni dve - zakaj pa niste ši tja???????????????
Imaš morda kaj skupnega z rokom24, ki se je marca očitno vpisal samo za to, da je popljuval taisto gostilno?????
In - pusti nam, da se sami odločamo, kje bomo svoj denar zapravljali!
Upam seveda (najbrž zaman), da enako goreče pohvališ in hvališ, kadar je kaj (po)hvaliti. Tule in povsod, vsakemu. To je najmanj, kar lahko pričakujemo od takega gorečneža.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi

Burger s Kraljevo fit štručko