Hofer

in običajno gredo v to por ali bor mašino svedri in ne šajbe -beri rezalke

rrr

Ne, po moje jo rabijo kozmetičarke za odpiranje zamašenih por pri pubertetnikih

LP

cervus
Videla sem v Hoferju kokosovo maslo. Vprašanje ker nisem vsega brala. Za katero jed je najbolj primerno.?Ali ga uporabljate namesto navadnega.? Hvala ! barbyslo
Tu je nekaj o kokosovem maslu, mogoče komu kaj prav pride. http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=2962 LP! fakin712
Tudi na "zgornjem Štajerskem" je pormašina. Začetnica

barbyslo je napisal/a:
Videla sem v Hoferju kokosovo maslo. Vprašanje ker nisem vsega brala. Za katero jed je najbolj primerno.?Ali ga uporabljate namesto navadnega.? Hvala !barbyslo

Lahko ga uporabiš za kakšno jed s porom, vendar obvezno mora bit zmešano s pormašino .

ežoj
Ežoj ! Resno sprašujem, ker putr čaka v hladilniku na tvoj odgovor. Zgleda da si brihtolo pojedu, če seveda veš kaj je to. Važno pa je, da pomaga... barbyslo
Do sedaj sem v Hoferju zasledila samo kokosovo maščobo (pakirano v srebrni papir),masla pa še nikoli. Mi lahko poveste kako je pakirano maslo? LP romyd
tudu v prlekiji je Pormašina klavdija
barbyslo je napisal/a:
Videla sem v Hoferju kokosovo maslo. Vprašanje ker nisem vsega brala. Za katero jed je najbolj primerno.?Ali ga uporabljate namesto navadnega.? Hvala ! barbyslo
Namesto navadnega masla v kako kremo pri kaki sladici, eni cvrejo na njem, tako da po moje za vse, saj nima nekega specifičnega okusa. Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti