Rižek v poletni solati
Le zakaj bi bila štajerska trava slabša od gorenjske? Saj se večina gorenjskih krav ne pase ravno na Velem polju... in poreklo mleka ne more biti povezano s penjenjem in nepenjenjem (mleka, mislim, ....
).
Prej bi rekla, da je kaj s homogenizacijo mleka povezano. Ampak, to je bolj na pamet. Vsekakor pa v gostilnah uporabljajo homogenizirano ,mleko, s koliko maščobe, pa ne vem. Vprašajte v prvem bifeju....
| rimljanka je napisal/a: |
Le zakaj bi bila štajerska trava slabša od gorenjske? Saj se večina gorenjskih krav ne pase ravno na Velem polju... in poreklo mleka ne more biti povezano s penjenjem in nepenjenjem (mleka, mislim, ....
|
Klea, saj vem, malo sem se pa vseeno morala oglasiti, Gorenjska je tudi okoli Kranja, Mengša, Kamnika, kjer je pa precej tako, kot pri vas....
| cherry je napisal/a: |
| Mamamia, tudi jaz sem nora na Finesso, ni je boljše nugatove čokolade :) (Čeprav je tudi Hoferjeva dobra.) Se ti mogoče sanja, če se Finesse dobi kje v Sloveniji? Jaz si zmeraj prinesem zalogo iz Avstrije, ker je pri nas še nisem našla. cherry |
Hvala za podatek. Nazadnje sem finesso (marcipan in jagoda ter mint) kupila v Mullerju v Seiersbergu v Avstriji. Grem jutri v Mb v Mullerjevo drogerijo gledat....Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek v poletni solati

Brownie z marelicami