Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Le zakaj bi bila štajerska trava slabša od gorenjske? Saj se večina gorenjskih krav ne pase ravno na Velem polju... in poreklo mleka ne more biti povezano s penjenjem in nepenjenjem (mleka, mislim, ....
).
Prej bi rekla, da je kaj s homogenizacijo mleka povezano. Ampak, to je bolj na pamet. Vsekakor pa v gostilnah uporabljajo homogenizirano ,mleko, s koliko maščobe, pa ne vem. Vprašajte v prvem bifeju....
| rimljanka je napisal/a: |
Le zakaj bi bila štajerska trava slabša od gorenjske? Saj se večina gorenjskih krav ne pase ravno na Velem polju... in poreklo mleka ne more biti povezano s penjenjem in nepenjenjem (mleka, mislim, ....
|
Klea, saj vem, malo sem se pa vseeno morala oglasiti, Gorenjska je tudi okoli Kranja, Mengša, Kamnika, kjer je pa precej tako, kot pri vas....
| cherry je napisal/a: |
| Mamamia, tudi jaz sem nora na Finesso, ni je boljše nugatove čokolade :) (Čeprav je tudi Hoferjeva dobra.) Se ti mogoče sanja, če se Finesse dobi kje v Sloveniji? Jaz si zmeraj prinesem zalogo iz Avstrije, ker je pri nas še nisem našla. cherry |
Hvala za podatek. Nazadnje sem finesso (marcipan in jagoda ter mint) kupila v Mullerju v Seiersbergu v Avstriji. Grem jutri v Mb v Mullerjevo drogerijo gledat....Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | Trixi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Kruhove kroglice