No bom pa še jaz podala nekaj spominov...
V petek sva se vrnila iz dopustovanja v Grčiji, na otoku Santorini. Potovala sva z agencijo Kompas in nimava nikakršnih pritožb glede organizacije. Vodička je bila super, vse je bilo dobro zorganizirano.
Bivala sva v mestecu Kamari, kjer imajo kilometerske plaže, so peščene ali prodnate, vse so črne (posledica vulkana) in res čisto morje. Nastanjena sva bila v hotelu Armonija, sobe manjše a lepo urejene, s klimo, Tv in hladilnikom, pa seveda balkon. Imela sva 50 metrov do plaže in prav tako do promenade. Imela sva le nočitev z zajtrkom in nama je zadostovalo, zvečer sva pa šla ven jest, saj je fant velik gurman in je hotel sprobati vse njihove zadeve. Sama sem zelo občutljiva, me hitro kaj zvije, pa moram reči da nisem imela nobenih težav s prebavo. Pila sva uspekleničeno vodo.
Za zajtrk, ki je bil samopostrežen sva imela na razpolago: kruh, prepečenec, piškote, rogljičke, nutelo, marmelado, maslo, jajca, sir, šunko, čaj, sok, kavo, vročo čokolado, breskvov kompot. Bila sva zelo zadovoljna, saj sva pričakovala bolj skromno.
Hotel je družinski, kot večina, ima tudi bazen in je zelo čist. Ga toplo priporočava, če se bo kdo odločal za ta kraj. Vreme sva imela noro, 38-42 stopinj, tam je zrak suh in lažje prenašaš vročino. Je pa fino če piha, tako je vročino še lažje prenašati.
Splača se ogledati vulkan, kaldero, mesteco OIA, kjer je kao najlepši sončni zahod.
No tako nekaj vtisov sem pustila, upam da bodo komu v pomoč pri odločanju. No midva bova definitivno spet letovala v Grčiji.
Imam pa eno vprašanje. Kaj pa na otok Kos je že kdo šel, kakšne imate izkušnje?
biba