Tamči,ja kam pa ti jih naj pošljem?
ZOHA

Toscanska panzanella
| vanya je napisal/a: |
| Ja itak Klea!! Midva bova šla sicer po izpitih ( nisem bla pridna v juniju) :(, torej v drugi polovici septembra, sam se že zdej tak veselim pa načrtujem pa vse skupi, da se mi sploh ne ljubi k knjigam vsest. A bi se mogoče njegova mami spomnala kake so ble kej cene za Samos izven sezone lani? Tega otoka ne morem prebolet, sem vidla slike, pa samo hvalo čula o njem tako, da če letos ne bo zneslo, enkrat 100% grem.
Ja tisto all inclusive pa... Mogoče ko bom velika in bogata |
| Tamči je napisal/a: |
| Vem, da bi me Hrvaška prišla ceneje, a želim si videti nekaj novega!!! Sicer sem že videla celinsko Grčijo, tudi na Santoriniju sem bila, a ne vem, Kreta me mika, čeprav me pa še bolj vabita Sicilija in CIPER. Nekaj čarobnega se mi zdi na teh otokih... A da je Kreta peščena??? To mi je pa všeč!!! Do sedaj sem bila na peščeni plaži le 1x v življenju. Tamči |
| Klea je napisal/a: |
| Včeraj ponoči sem se vrnila iz grškega Rodosa in bilo mi je zelo všeč. Brez premisleka se drugo leto vrnem (če bo kakšen tolar z neba padel |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Toscanska panzanella

Browniji s temnim pivom