japaja, lahko bi jim rekla tudi radič . Mladi listi so menda primerni tudi za solate, za čaje pa prav gotovo.
Čeprav imam raje plodove .
Cilajapaja, lahko bi jim rekla tudi radič . Mladi listi so menda primerni tudi za solate, za čaje pa prav gotovo.
Čeprav imam raje plodove .
CilaJa, to je en predel, kjer raste ta trnasti redič, včasih smo radi pili sirup iz njegovih plodov, najboljši je bil razredčen s sifonom.
nolaLe dajte, če se bojite odgovarjat, potem pač ne sodelujte, no. Čakam ežoja, morda on ve.......
| nola je napisal/a: |
Ja, to je en predel, kjer raste ta trnasti redič, včasih smo radi pili sirup iz njegovih plodov, najboljši je bil razredčen s sifonom.
|
Prava poslastica!
Cila| Cila je napisal/a: | ||
Prava poslastica!
|
Milina, vam rečem!
lp ![]()
| japaja je napisal/a: |
Mišzmoke, tam, kjer si gledala, manjka presledek...tko da cigančki ni pravilen odgovor, če jaz prav vem Tale bo bolj vedla odgovor:
|
Hehehe, šele zdajle mi je kapnilo, kako zvezo imajo cigančki z ostrožnicami. Ampak po moje tud tisti youtube od japaja ni čist taprau. Me pa res zanima, kaj v termah pojmujejo pod to besedo.![]()
lp
cervusNe vem, kako je s tem v termah, definitivno jih pa dobiš za Seks v mestu ![]()
In to zlate!!
japajaMi smo jih včasih hodili nabirat na Čemšeniško planino.
Sicer pa moja tašča dele stroženc uporablja v čajnih mešanicah.
Komaj čakam, da bom šla na Seks v mesto in dobila zlate strožence ![]()
![]()
(po mnenju poznavalcev bi si jo itak zaslužila ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najboljši limonini razpokančki

Poletni svaljki z dimljenim lososom