menda ja ni tobak?
ežoj
menda ja ni tobak?
ežoj
Mak?
peter| jass je napisal/a: |
| navadni kristavec (Datura stramonium L.), volčja češnja (Atropa belladonna L.), črni zobnik (Hyosciamus niger L.). jass |
Res????
Hudo...................... saj, paprike, melancan, tobaka, paradižnika res ne poznajo vsi....
.![]()
(se malo hecam, nooooooooo)
jass, že, že, kaj pa : paradižnik, paprike, jajčevci, krompir, tobak. Pa mimgrede: bella dona je v vseh jezikih strupena, kaj pa v italijanščini?
ežojrimljanka, a sva tekmovala?
ežoj
jass, poznam način, kako nalepiti ta hude smeške.....![]()
In najin komentar je letel samo na dlček tvojega odgovora, jass. Hec pa že lahko razumeš, no. Me pa res zanima, koliko ljudi pozna črni zobnik, no.
volčič, kranjska bunika, Scopolia carniolica - nam je Sušnik to vbijal v glavo, ja, hehehe. Za volčič sem vedela, se počutim prav pametno
.
Jass, ti se pa že odloči za eno iz trojice tvojih razhudnikov, no!!!!!!!!!!!!!!!!!1
LP
P.s. Aja, torej ni marihuana, ne volčič, ne mak, ne tobak, paradižnik pa tudi ne.
P.s.s.Verjetno je Jass hotela napisati: Vsem čarovnicam dobro poznane rastline iz družine .....cervus ![]()
Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 05. nov 2008 10:57:45
No, a bo kaj? Me že firbec matra... lp
peter
Sporočilo je spremenil(a) ibiza dne 06. nov 2008 16:08:48Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Ocvrte brizgane palčke (churros)