Kapre ?
nola
Eksotični suši
Kapre ?
nolaNola, kapre nimajo korenin, da bi jih žgali....![]()
![]()
ampak vroče, po moje, vroče.....
Nola, ne sam vroče, kar gori, rimljanka je pač po profesorsko dlakocepska
, saj veš, vprašanje je bilo "iz korenin katere rastline......" - rastlina, ki ima kapre, je pa....
LP
cervusKaj hočemo, jabolko ni drevo, kapra ni rastlina, fičko pa je (bil) avto....![]()
Ma, ste me spravile v blesav položaj - nola je prodrla v bistvo problema, jass ga je pa lepotno uredila - dekleti, zmenita se, katera bo postavila novo vprašanje - čeprav se jaz bolj nagibam v nolino smer - in upam, jass, da me zadavila glih ne boš???????????????????????????
LP
cervusNaj kar Jass postavi vprašanje, saj je ona pravilno odgovorila.
(Pa tudi mene bi se načakali, ker sem trenutno več na njivi, kot pred računalnikom)
nolaZdaj samo upam, da jass ni užaljena in da bo vprašanje hitro priletelo ![]()
LP
cervusDekleti, nehita si podajat žogico, prosim! (hehehe) Nola je prosila Jass, naj kar ona zastavi vprašanje, ker Nola nima časa. Sem pa vesela, jass, da nisi užaljena ![]()
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Eksotični suši

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom