Se gremo igrat?

Glede na to da moja madžarščina malo šepa, bi te prosila za prevod.. LP juhica
Ej, to pa v vprašanju ni bilo predvideno!!!! Lahko do jutri počakaš???? rimljanka
Na, komaj pol dneva me ni gor, pa se že z madžarščino obmetavate! Mene tud fejst zanima, kaj je ta kocka, bom željno čakala Rimljankin prevod (pa glej, da bo pol eno cartkano vprašanjce, hihi!) Kogar pa preveč firbec matra, si pa lahko s temle pomaga: http://www.grocceni.com/h-d.html Po mojem je nekaj s šunko. Ampak, juhica, si pa zahtevna od sile LP cervus
Saj sem rekla naj majamarko začne..Je pa iz ene kuharske knjige, ki jo imam pri roki, na strani 119 recept št.130...Kaj lažje? In s šunko je tudi, bravo elaphus... LP juhica
juhu, naj kdo malo porine tole zadevo, no..... LP cervus
Torej, zastavljeno vprašanje je bilo: Kaj je to: Sonkas kocka. Sem odgovorila. Torej??? rimljanka
A lahko jaz povem po slovensko? Torej, Sonkás kocka so gratinirane testenine s prekajeno šunko, jajci, slanino, kislo smetano in drobtinami. Blanchy
Bravo Blanchy. Žal rimljanka bilo je dobro, ampak Blanchy je odgovorila v slovenščini... In seveda nadaljuje.. LP juhica
Toooooooooooooooooooooooooo! he he, Blanchy, zdaj pa išči vprašanje!!!!!! rimljanka
Človek bi rekel: pa pohiti! LP cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti