Se gremo igrat?

Menda bi pomagalo, če bi jih dali za pol ure v zamrzovalnik, tako sem vsaj prebrala.

Cila
včasih so starejši pripovedoval, da če to zadevo poješ dol, da ti želodec skup zlima. Hlače na stol pa preverjeno. janko1

Pa še lačen prej postaneš, če zadevo uporabljaš, baje. Ker povzroča obilno izločanje sline, baje.

peter

In če to zadevo poješ dol in ti slučajno želodca  ne zlima skup, se zna zgoditi, da nekje tam, kjer hrbet izgubi dobro ime, balončke napihuješ..   (so tudi strašili starejši ljudje)

japaja

In vrle multinacionalke obljubljajo ravno pravi pH za antikaries...

peter

japaja je napisal/a:

In če to zadevo poješ dol in ti slučajno želodca  ne zlima skup, se zna zgoditi, da nekje tam, kjer hrbet izgubi dobro ime, balončke napihuješ..   (so tudi strašili starejši ljudje)

japaja

Poznam primer pogoste uporabe pincete za odstranjevanje zadeve ravno tam.

peter

Kaj, a je to res ali je le zastraševalni ukrep, ta pinceta, Ibiza?

japaja
Namesto z pinceto, bi bilo hitreje z krampom in pajsarjem janko1

Janko1, tebe je pa mal zaneslo, poravnaj

japaja
Res je, včasih sem zgleda, razbijalsko razpoložen in me zanaša. Ravnam. Zadevo imajo zelo radi prežvekovalci in toršice pod stoli in klopmi in še kdo na ulici ko pohodi packarijo. janko1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti