Se gremo igrat?

Gre za tri živali. Namig: a nč ne googlate? ežoj

1. žaba, žabji kraki   = gladko ko jegulja

2. polž ko polž        = ko rakec

3. koze                   = ima roge, pa ga imamo doma

Ežoj, po moje je res ena čudna eksotika .

Jaz sem bolj za granatno jabolko, na nag jest. Je tudi eksotika.

F r i n a

Frina,

čist mim. Še en namig: prevedi v angleščino pol pa v google. 

ežoj

Aja, Ežoj. To pomeni da jegulja iz grma prevedš v busheel itd.

F r i n a

Frina,

ni čist tako, ( za busheel google ne vrne iskani odgovor ) naj bodo dve besede, pa grmovje se lahko reče tudi mal drugače.

Kaj, a je katty vrgla puško v koruzo ( lahko se sproži, puška namreč, in zadene kakšno jeguljo v grmovju-koruzi). 

ežoj
ežoj...........sporočam, da sem na počitnicah.......................... rimljanka
elaphus je napisal/a:

Kaj je hišni jelen, prav dobro vem, imam doma kar tri (so lepo udomačeni), za ostalo pa ne bi vedela

LP

cervus

Elaphus teli hišni se pri meni kar množijo .

jade

rimljanka,

še dobro, da si na počitnicah, ker če bi namignil ( pa ne bom ), da gre za Kitajsko, sem prepričan, da bi ti z logiko brez googla  " vun vrgla " pravi odgovor.

ežoj
UUUUUUUUUU, me pa (pre)visoko ceniš, ežoj..................... rimljanka
ežoj je napisal/a:

Frina,

ni čist tako, ( za busheel google ne vrne iskani odgovor ) naj bodo dve besede, pa grmovje se lahko reče tudi mal drugače.

Kaj, a je katty vrgla puško v koruzo ( lahko se sproži, puška namreč, in zadene kakšno jeguljo v grmovju-koruzi).

ežoj
UF JAAA ... katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti