Se gremo igrat?

ha, ha, bravo jaz!

bo vprašanje, danes ne pečem letanc...he he

titta

ma,

saj me ne moti, da ( spet ) peče letance, le zakaj tako počasi? 

ežoj
ežoj - pravijo da je potrpljenje božja mast - bo že držalo a?
ežoj, malo pojdi na vrt, tam čas hitro mine,............ rimljanka
bil na vrtu bil, dobil nekaj sadik za na vrt, vse posajeno razen  perile,  na listku je pisalo:  " se zaseje sama ", pa sem si rekel, to pa moram videt ežoj

Ej, se šališ, sem mislila, da se bo zasejala prihodnje leto sama...................ti jo moraš POSADITI.

a moram še kakšna dodatna pojsnila in navodila posredovati?????

Nama bo čas hitreje minil, ko čakava...............čakava..................čakava..............titto. 
rimljanka
mulci bi rekli: pa sem te!, A nisi videla hudička zraven? ežoj
....seveda sem ga videla,.....sem mislila, da simbolizira tebe................ rimljanka

a ja, Beckett ( upam da je ta pravi ) bi lahko napisal Čakajoč Titto ( namesto Godoja ).

Drugač,

popolne neznanke so mi : rudbekija, Izop in Perila, rudbekijo sem našel na najdi.si, Izop je opisan v Willfortu..

ežoj

ežoj je napisal/a:
bil na vrtu bil, dobil nekaj sadik za na vrt, vse posajeno razen  perile,  na listku je pisalo:  " se zaseje sama ", pa sem si rekel, to pa moram videt ežoj

Ežoj, rimljankina perila se k..... (tale k naj bi verjetno pomenil komajkdaj, khm, khm) zaseje sama - sem jo lani imela polno dvorišče, sem rekla, drugo leto bo vse vijoličasto, evo, na (mi manjka sličic, Bojan bi moral narisati tudi kakšno figo, hehe).

P.s. aja, pozabla napisat - nič ni vijoličnega letos, hehe.

LP

cervus Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 15. maj 2007 21:43:12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti