Se gremo igrat?

Hojla, pa sem se rešila iskanja novega vprašanja. da je boza, sem pa itak vedela........ rimljanka
ežoj je napisal/a:

elaphus, kaj kompliciraš, če daš v google " boza  " dobiš prvi link, vikipedijo, spodnji citat je iz vikipedije, torej, boza je boljša kot pivo ( Šifrer pa v jok ).

Boza allegedly has the ability to enlarge women's breasts.[4] It is also recommended to women during their lactation period soon after they give birth as boza stimulates the production of milk.

ežoj

Se mi zdi, da ne bom v prvomajskih praznikih nič preverjala......

LP

cervus
OK. Pa se gremo igrat. Čisto lahko vprašanje. Pravkar smo prišli domov s polnimi trebuhi. Bili smo na škampijadi. Kje???? Malo pomoči - je na našem koncu. In zelooo dobre jedi imajo. jass
V hotelu Rakov Škocjan? katti
Hotel Rakov Škocjan 1, Rakek Ančka Bančka
Najbrž ne bo držalo, jass ni iz rakeških koncev doma. rimljanka

Škampijada je bila v Postojni pz. okolici.

Frina
Bravo Rimljanka, res nisem iz tistih koncev. Je pa reklama na eni od treh radijskih postaj, ki so bile nominirane za Viktorja. jass
ne, ne, ta škampijada za pravilen odgovor mora biti nekje na Štajerskem! rimljanka
gostilna Krpan v Ljubljani Ančka Bančka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti