30. okt 2006 8:32
Anamarija jaz tudi že prijavljam dve duši - sem to omenila Markotu je bil prec ZA. jupi, kar povej datum:) pošiljam sončka iz pijave gorice maja
30. okt 2006 8:32
Anamarija jaz tudi že prijavljam dve duši - sem to omenila Markotu je bil prec ZA. jupi, kar povej datum:) pošiljam sončka iz pijave gorice maja
30. okt 2006 9:15
Zapisano, se pravi Maja+Marko
30. okt 2006 12:28
http://lonim.moj-album.com/album/5551833/ Malo brez repa in glave, ma nekaj slikic je tu. Niso ravno po vrsti. Loni Makaroni
30. okt 2006 12:48
Bravo Loni, posadka Clia raztura:) Zdaj pa veselo čakam še elaphus in moje jokanje...me že skrbi... velik sončka! maja
30. okt 2006 13:22
Elaphus in Pegasti se menda še pred Kantino dogovarjata, katera bo domov peljala
30. okt 2006 13:40
Zdravo! Res je bilo super.Ananmariji res najlepša hvala za vse. Bomo ponovili. Fotografije so krasne,ravno takšna je bila tudi družba. Hvala vsem. Romanad
30. okt 2006 15:15
Slike so pa res v redu Loni, se vsaj enkrat normalno držim. Ponavadi sem grozna. Anamarija, da ne pozabim tudi me s Sinejo čakave v vrsti za na ladjico in ribo seveda.
30. okt 2006 17:51
Kakšna ladjica in ribe???? A smo kaj zamudili???? Se bom tudi jaz predprijavila!!!! A to naj bi bilo prihodnje leto??? Prosim za informacije!
30. okt 2006 18:50
Rimljanka, ali si že pozabila? Saj si bila zraven, ko smo se menili, a ja pozabila sem očala, morda pa te ni bilo zraven
30. okt 2006 19:30
Aha, nisem ničesar pozabila, me očitno ni bilo zraven. Torej - se predprijavljam, jasno. rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slana pita (Salty pie)

Pesto palačinke