Maraschino / koktajl češnje

nimajo jih ne v maksiju in ne lecrelcu zato sem obupal...

ve kdo kje se jih dobi, po možnosti take s pecljem.

cellnet

kaj pa če bi uporabil kandirane češnje ki tud super zgledajo res pa nimajo pecljev , dobiš jih pa v merkatorju skor zihr
v marketih čez mejo, v italiji, imajo take češnje, pakirane pa so v prozornih tetrapakih, kot oljke. za ceno ti ne bi vedela povedati, videla pa sem jih v rdeči in zeleni barvi. pppp
irena, kandirane češnje so samo sladkorjene in pobarvane, maraschino / koktajl češnje pa imajo aromo mandljev. koktajli brez njih enoostavno niso pravi... pppp hvala za nasvet v italiji, bom poskusil... :) cellnet
Tukaj jih imajo ziher 01/530-79-22. To je Kmeška zadruga metlika, svojo trgovino pa imajo v Savljah. Pripravi se pa na ceno. Par ćečenj plava v kozarcu, cena je pa.... lp Vesna
vesna hvala, bom poskusil... da so drage pa verjamem ampak, koliko pa jih lahko porabis ;) cellnet
Kako to misliš s porabo? Če misliš, da bi ti potem ostajale ti naj povem, da imajo različne kozarce in pakunge niso tako velike da se nebi dalo porabit. Pa tudi pokvari se ne tako zelo hitro ker so v sladkornem sirupu. lp Vesna
Hojla, bom kar tuki vprašala Imamo velik problem....ne najdemo trgovine v kateri bi se dobil Maraschino... ali kdo pozna kakšno trgovino, ki bi to še prodajala....nujno rabimo....drugače ne mormo bovle naredit :( Pina87

No, novlo brez nadaljnjega narediš brez maraskina, a očitno hočete takšno s tem likerjem. Če torej vztrajaš pri maraskinu,  kolikor vem, ga imajo v Intersparih in Leclercu, za Mercator in Tuš ne vem, po moje bi ga znali imeti na policah, saj to ni kdo ve kako nenavadna pijača.

Mamamia

mamamia

V Mercatorju ga gotovo imajo (celo v našem miniaturnem) pa v Evrospinu tudi.

nola
Sm ga našla, hvala lepa. Vesele praznike :) Pina87

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti