oj
tako, ki tudi speni mleko sem tudi sama opazovala, vendar me je vsakič odbila cena...tako, da vstrajam pri stari..te popolnoma razumem :)))
Lunika, poskusi še ti s Citronko, čeprav moja nikoli ni oksidirala, tako, da ne vem ali pomaga.....
LP
Taja
Žalostinka za kafetiero
Danes smo jo pokopali, žalost žalost. Za v službi sem si kupila kar navadno, za doma me pa resno tista moka muka daje.
Loni Makaroni 
Loni, sožalje :((((.... če se boš torej odločila za eletrično Mukka Expess, pa le javi kako deluje.....
LP
Taja
se bom, je na listi daril, ki jih nameravam dobiti v prihodnosti - morda, ko se bom selila....
Loni Makaroni 
Lunika, aluminij vedno oksidira: prevleče se s tanko plastjo aluminijevega oksida, ki varuje pred nadaljno oksidacijo. (pri železu pa poteka oksidacija naprej). Tako da ni to nič nenavadnega, je le zaščitna plast.
Atina
Oglas
| Reca je napisal/a: |
| pa čeprav bi si rada kupila tisto ki v zgornji posodi speni še mleko. Ima katera izkušnje s tem. Sicer je v stari Ljubljani cena kar zasoljena, 12.000,00 jurčkov, samo me tako drži da se ne da povedat. |
V Mercatorju jih imajo v akciji (elegance) za 3.800 sit.
Gobica
Mukko imajo v Eurospinu v akciji
http://www.eurospin.it/sezioni/dettaglio.cfm?val=pr&
mufin
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.