Slike receptov??
član od 20011431 sporočil
Ja jest tudi ne vidim ID v beležki za recepte ki še niso bili objavljeni, pa imam + paket
ANJA

član od 20052017 sporočil
Punce, če kliknete v beležki na tisti recept, ki čaka na objavo, se vam pokaže tudi ID številka recepta.

Blanchy
član od 20014884 sporočil
ID piše v adresni vrstici ne na sami strani. Ko kliknete, a ga popravite. Bom ID dodal tudi v samo beležko, da bo bolj vidno.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
ja sem našla receptov ID (ID=6774)
jasna
Sporočilo je spremenil(a) mansaj dne 13. jun 2006 13:22:37
Sporočilo je spremenil(a) mansaj dne 13. jun 2006 13:26:50
Sporočilo je spremenil(a) mansaj dne 13. jun 2006 13:46:56
Ja točno tako Jasna....za objavljene dobiš ID za neobjavljene pa ne. Ali bi lahko dodal ID tudi k še neobjavljenim receptom?
ANJA

anja sem spremenila odgovor, ker sem našla ID...jaz bi rada prilepila sliko k neobjavljenemu receptu, pa še vedno ne vem kam
jasna
Mislim zdaj pa ne razumem. Če v svoji beležki odprem svoj recept-ki je obarvan črno in zraven piše "čaka na slovnični pregled", ga ne morem drugače odpreti kot da če kliknem na popravi in tam ni nikjer napisan ID. Če pa kliknem že objavljen recept pa vsekakor vidim ID. Se motim?
ANJA

anja, na ikonco za odpriranje neobjavljenega recepta klikneš z desnim klikom in se ti odpre okence, na spodnji strani so lastnosti, klikneš in vidiš ID
jasna
član od 20014884 sporočil
Dekleta, ste zdaj zadovoljne?

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 27, prikazujem sporočila od 11 do 20
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.