4. jan 2011 17:14
Hvala, hvala... greva na krajši oddih v terme, en dan bi se pa še malo potepala.
4. jan 2011 17:14
Hvala, hvala... greva na krajši oddih v terme, en dan bi se pa še malo potepala.
4. jan 2011 17:33
| mamamia je napisal/a: | ||
Samo moraš bit na strme spuste dobro pripravljen ...
mamamia |
Hm, tegale citata od mamamie ne razumem najbolje - jaz sem nastanjena nekje okrog središča Slovenije, in če grem v njen dvignjen rep ali glavo, pravim, da grem "gor". Če pa grem tja, kjer rep izgubi dobro ime ali pa še niže ali pa nekam v trebuh ali njegovo bližino, pa pravim, da grem "dol".
Sem morala pojasniti, ker sem videla, da tudi Karmini moj "gor" nekako ne odgovarja
. Je pa zame Prekmurje precej ravno in sem pač pomislila na tek na smučeh - če je sneg- ker kolesarjenje me v tem vremenu nekako ne navdušuje.
lp
cervus
4. jan 2011 17:36
ČE BOSTE TA KONEC TEDNA V PREKMURJU IN STE LJUBITELJ POHODOV, SE LAHKO PRIDRUŽITE POHODNIKOM V FILOVCIH (TRIKRALJEVSKI POHOD) PO PRELEPIH GORICAH ALI PA NA GORIČKEM V BUDINCIH (NAJSEVERNERNEJŠA SLOVENSKA VAS) ČEZMEJNEGA POHODA DO ANDOVEC (PORABJE). ZA PRIJETNO POČUTJE BODO POSKRBELI DOMAČINI, TUDI S PREKMURSKIMIM DOBROTAMI. MORDA JE KDO LJUBITELJ JAZZOVSKEGA ZBORA PERPETUUM JAZZILE IN GA BO ZANIMAL KONCERT V MURSKI SOBOTI V NEDELJO 23. JANUARJA OB 18. URI. PRIDITE V NAŠE LEPO PREKMURJE!!!!!!!!!!! regica
4. jan 2011 18:41
elaphus, saj je vseeno ali greš gor ali dol, glavno je, da te v Prekmurju čakajo silno strmi klanci in moraš znat lepo "rangirat" smuči, da te pri spustu v gozd ne odnese, to sem hotela reči ...![]()
![]()
![]()
Tile pohodi, ko regica vabi, to je pa prva liga. Prekmurci so sploh taki prijazni in gostoljubni ljudje, jaz jih imam zelo rada. Sploh ko se začnejo v narečju pogovarjat pa jih nič ne rezumem.
Mamamia
mamamia
5. jan 2011 8:16
| elaphus je napisal/a: |
5. jan 2011 15:05
Vsakič, ko me prime tista melanhonija, pogled na ravnino, v stilu Balaševića: "..neki pogledi nisu se vratili..",
se odpravim v Prekmurje. Še najmanj mi je pomemben letni čas, v bistvu, v vseh letnih časih ga moraš doživeti in vedno je prelepo in nikoli dolgčas, le prava družba mora bit...![]()
lp
mzm
5. jan 2011 15:54
| mišzmoke je napisal/a: |
Vsakič, ko me prime tista melanhonija, pogled na ravnino, v stilu Balaševića: "..neki pogledi nisu se vratili..", se odpravim v Prekmurje. Še najmanj mi je pomemben letni čas, v bistvu, v vseh letnih časih ga moraš doživeti in vedno je prelepo in nikoli dolgčas, le prava družba mora bit... lp
|
Ko zagrabi melanholija: ni sicer prekmurje, je pa "ravnica" ...
http://www.youtube.com/watch?v=IUmhCd5z1tU
...
mamamia
5. jan 2011 16:21
Ja mene vedno znova fascinira, koliko neba ima Prekmurska ravnica. Ni in ni ga konca tako da doživljam povsem drugo kot melanholijo- neskončno odprtost in svobodo duha. Prekmurje je fajn u nulo. lp hedonist
5. jan 2011 16:25
Hmmm, sem ponosna, da se tako dobro, lepo in sproščeno počutite v naših krajih. Pridite v soboto na pohod v Filovce, ne bo vam žal, pri nas je vedno lepo, zabavno, med vinogradi pa predvsem veselo. www.moravske-toplice.com LP Sonce sonce51
5. jan 2011 23:22
pa toliko belih čapelj je videti to zimo po naših polji; so res lepe, pa v gramoznih jamah prezimujejo labodi, pa ob Muri bobri gradijo svoje domove, pa hladno kar precej..................., pa Mura šumi in hiti v daljavo regicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci