Še ena odvisnica

Še pozdrav z moje strani! Dobrodošla! rimljanka
Monro, pozdravljena. Upam, da se zavedaš, da ta naša odvisnost ni ozdravljiva. Julija
Dobrodošla Monro lp goga
Hvala vsem-ne bom poimensko, ker se bojim, da bom koga izpustila. Ob taki dobrodošlici se počutim kot doma. Res je prijetno biti z vami. Glede na to, da si vsak dan navijem budilko eno uro prej, preden vstaneta otročička in ob prebiranju novih receptov spijem jutranjo kavo, sem verjetno prava zasvojenka. In tako bom uživala še vse leto, dokler sem na porodniški. monro
Monro, dobrodošla med nami! Nena Nena-morje
Dobrodošla med nami, čeprav sem tudi sama med "mlajšimi" na kulinariki.Več nas je, bolj bo pestro in veselo.Pa še naučimo se kaj. Kyara
No lepo, se že veselim tudi kakšnega tvojega recepta. Zasvojenost od naše kulslo je pa res neozdravljiva. Welcome! jessy6
Pozdravljena v naši družbi. Res je zasvojenost, še posebej odkar imamo čvekalnico, kar ne moreš, da ne bi pokukal noter, potem pa kaki dve uri not visiš. Noro. Noro dobro mislim.
Lep pozdrav, tudi z moje strani. miia
Pozdrav tudi iz Prekmurja ,in dobrodošla . Marta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti