20. okt 2006 10:24
Kje pa ste? Kaj ste šle na izlet? Kaj bom morala počakati do nedelje? Tudi jaz bi se rada sprostila Anamarija
20. okt 2006 10:24
Kje pa ste? Kaj ste šle na izlet? Kaj bom morala počakati do nedelje? Tudi jaz bi se rada sprostila Anamarija
20. okt 2006 11:35
Anamarija, če klikneš na link, ki ga je napisala Piščanec, moraš malo počakat ... in predvajal se ti bo filmček, ki zelo nazorno pokaže, kako nastajajo lepotice na plakatih ... Iz čisto povprečne deklice nastane fatalna ženska za reklamo. Ti lahko polepša dan v tem smislu, da slike, ki nas gledajo s plakatov, revij ... niso slike pravih žensk, ampak da ogromno naredi retuširanje, make-up ... Pa lep dan! smrketa
20. okt 2006 11:37
anamarija, kot bi rekli, fora je v lepoti, ki nam jo servirajo. Na začetku vzamejo čisto navadno žensko, s ceste, nič posebej lepo ( čeprav sem jaz v tistih letih, ko so vse ženske pod 50 let mlade in lepe ). To žensko kozmetično obdelajo ( pudri, make up in te fore, in na koncu ji računalniško podaljšajo vrat in popravijo linijo ramen. Takšna oseba, kot pride na koncu na plakat, v resnici sploh ne obstaja, nam jo pa ponujajo kot pojem lepote ( in stem trpinčijo milijone...........................ampak to je že druga zgodba). ežoj
20. okt 2006 12:09
ežoj je napisal/a: |
in stem trpinčijo milijone...........................ampak to je že druga zgodba. |
20. okt 2006 12:19
Rožanec, si pa prava podoba konkretnosti. Torej, dol z idealno lepoto! Ampak do novega leta se bo pa vseeno treba spraviti v formo, kaj misliš? Lp Dolores
20. okt 2006 12:23
V formo za kaj dolores? Lep dan in veliko se smejte
20. okt 2006 12:24
Ja v formo, da bomo lahko pekle piškote ne? jade
20. okt 2006 12:40
Smrketa, Ežoj, jaz sem mislila na rozancev link, saj ni važno.Jaz ne vidim nobene razlike Koliko dela bi šele imeli, če bi se jaz tam pojavila Včeraj sem šla k okulistu, mi je slabo izmeril dioptrijo, ja tudi okulisti niso več taki kot so bili včasih. Rozanec in company, kaj čakate se prijaviti? lp Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 20. okt 2006 12:45:13
20. okt 2006 12:45
Ja, mislim tako, da solidno zgledaš iz tega ali onega zornega kota. Lp Dolores
20. okt 2006 12:55
anamarija1 je napisal/a: |
Smrketa, Ežoj, jaz sem mislila na rozancev link, saj ni važno. |
anamarija1 je napisal/a: |
Rozanec in company, kaj čakate se prijaviti? |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hačapuri - gruzijski kruh
Polnjene gobe