Novička

Biba, tudi jaz ti čestitam! Ti kar malce zavidam, čeprav sem bila pred dobrimi desetimi meseci na tvojem mestu. Tako kot je lepo to obdobje sedaj, ko je moj pikec star že celih deset m., tako je čudovito tudi obdobje nosečnosti. Vsako ima svoj čar in kar ne moreš se odločit, kaj je lepše. seveda vama obema z otročkom želim zdravja in dobrega počutja. P. S.: Vidiš, pa še nekaj lepega se mi je zgodilo v nosečnosti: odkrila sem Kulinariko.... Pika Nogavička
Sedaj si (po mojih izkušnjah) v najlepšem obdobju v življenju. Probaj si zapomniti vsak trenutek, ki ga doživljaš, vsako spremembo, ki jo opaziš, si zapiši. Povem ti, da je krasno obujati spomine čez nekaj let. Pa čestitke vama obema. surfinija
Iskrene čestitke Biba! Doživljaš najlepše obdobje življenja...nosečnost in trenutke radosti, ko boš objemala malo štručko! Če boš imela kakšna vprašanja v zvezi z nosečnostjo, pa nas kar vprašaj, ti bomo z veseljem odgovorile! Jaz pravkar objemam 10 dni starega vnučka in sem v DEVETIH NEBESIH! Nena Nena-morje
iSKRENE ČESTITKE, ŠE Z MOJE STRANI miia
Bravo!!!! Čestitam! urssula
Ne morem verjeti.....ravno na dan, ko se je ta novička pojavila na kulinariki, meni prijateljica sporoči da je noseča....in sedaj ugotovim, da gre za isto osebo!!! Da vam povem....gre za mojo najboljšo prijateljico še iz otroštva, res enkratno osebo. In Biba, še enkrat ti res iz srca čestitam, vem kako sta si želela tega sončka, ki sedaj raste v tebi. Želim ti lepo nosečnost. Nadaljevanje pa ob najini kavici, ne? Ella
HVALA!! VSEM!!! Nisem pričakovala takšnega odziva! Te besede mi pomenijo...VELIKO!! P.S. ELLA: .... ... hvala ti! biba
Tudi jaz ti čestitam in ti želim veliko sreče in veselja ob malem sončku! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Biba, želim vama veselo pričakovanje in zdravega otročička
ČESTITKE BOBA. Želim ti veliko lepih trenutkov....

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti