2. apr 2010 9:38
jaz sem super silikonske modelčke za muffine dobila v leclercu. so pa malo drugačni ker so gromozanski ;) juhuhu imam pa še prašička iz evrospina in je super. za celih 1,5 evra ;) bannanna_v_slo ;)
2. apr 2010 9:38
jaz sem super silikonske modelčke za muffine dobila v leclercu. so pa malo drugačni ker so gromozanski ;) juhuhu imam pa še prašička iz evrospina in je super. za celih 1,5 evra ;) bannanna_v_slo ;)
2. apr 2010 9:43
jaz mam tudi tega pusjka iz lidla Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/
2. apr 2010 11:28
WOW, Katarina, super izgleda ta tvoja ovčka! Bravo. girica http://sladki-koraki.blogspot.com/
30. sep 2013 17:37
Kaj mi lahko malo pomagate? Jaz še zdaj ne zastopim kako pripravite silikonski pekač na peko.A samo s toplo vodo splahnete pekač? A ga je treba potem obrisat al kako res ne zastopim? A testo vlijete v moker pekač ? Hvala vam
gajka
30. sep 2013 18:27
Ko ga prineseš iz trgovine, ga pač spereš, to je vse. Drugače ga ni treba pa nič vlažiti, vsaj jaz mojega ne, in se lepo obnaša.
Sonja
30. sep 2013 18:40
To vem da ga je treba novega oprat tako kot vsako stvar.Danes sem prvič pekla v pekaču za marmorni kolač.Ene pišete,da ga samo splahnete,ene da ga namažete z oljem-samo prvič- tako,da mi res ni bilo nič jasno.Malo sem ga namazala z oljem.Speklo se je pa lepo,samo mogoče bi imela malo nižjo temperaturo kot piše v receptu. Hvala ti in lepo se imej še naprej.
gajka
30. sep 2013 20:16
Nič ni treba splakovat ne mazat..no ,vsaj jaz ne..Ko je pečeno,malo počakam ,da se kolač umiri in ga stresem ven...To s temperaturo je pa odvisno od pečice ..jaz vse pečem na 180 stopinj...tudi če v receptu piše drugače..
lp goga
1. okt 2013 5:30
No zdaj pa razumem. Hvala vam
gajka
29. maj 2014 10:28
Pozdravljeni,
do sedaj sem za peko uporabljala kovinski pekač,sedaj ima pa sin rojstni dan,sem za to priloznost kupila silikonski pekac z oblikami vozil.Spekla vceraj mafine po receptu,katerega vedno uporabljam in so se prijeli na dnu,tako da ni bilo nic z obliko.
Mogoče se je katera že spoprijela s to tezavo in mi lahko svetuje kje delam narobe.Je mogoče z receptom kaj narobe,ga bi morala zamenjal.Ali je pa samo kaksna malenkost:O)
Lep dan vam želim:O)
MaryWasa
29. maj 2014 12:08
Pozdravljeni,
do sedaj sem za peko uporabljala kovinski pekač,sedaj ima pa sin rojstni dan,sem za to priloznost kupila silikonski pekac z oblikami vozil.Spekla vceraj mafine po receptu,katerega vedno uporabljam in so se prijeli na dnu,tako da ni bilo nic z obliko.
Mogoče se je katera že spoprijela s to tezavo in mi lahko svetuje kje delam narobe.Je mogoče z receptom kaj narobe,ga bi morala zamenjal.Ali je pa samo kaksna malenkost:O)
Lep dan vam želim:O)
MaryWasaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slana pita (Salty pie)
Sirovi napihnjenčki z dodatkom