5. mar 2006 16:05
Ja tudi meni včasih mož reče, da sem smrčala, pa ga vprašam zakaj me ni zbudil ali vsaj ruknil, da neham, on pa reče "ja če si pa tako lepo spala". Jaz pa reveža kar malo brcnem, bogi.
5. mar 2006 16:05
Ja tudi meni včasih mož reče, da sem smrčala, pa ga vprašam zakaj me ni zbudil ali vsaj ruknil, da neham, on pa reče "ja če si pa tako lepo spala". Jaz pa reveža kar malo brcnem, bogi.
5. mar 2006 17:30
Drage smrčačice in smrčači! Moja izkušnja je takšna, kot jo bom opisal, in čisto resnična, brez heca. Saj se ne bi oglasil, ampak, kot boste prebrali, je izkušnja nekoliko le povezana s kulinariko. Žena je tudi mene mučila, da smrčim, a si pač nisem mogel pomagati. Ko sem se približal 45-tim, se mi je začel nabirati holesterol in začele so se druge težave. Takrat sem se odločil, da temeljito spremenim prehrano. Sedaj se šest let prehranjujem pretežno s presno hrano, sadjem in zelenjavo in se občasno postim. Že po štirinajstih dnevih takšne prehrane nisem več smrčal!!! A temu nisem namenjal pozornosti. Kot veste, pa se je takšnemu prehranjevanju težko odreči za vse življenje. Tako je moje samoobvladovanje občasno popustilo pred dišečo mizo. Po nekaj dneh stare prehrane sem spet smrčal in tudi počutje se je slabšalo, tako da sem se vedno spet vrnil na sadje in zelenjavo. Tako je bilo moje smrčanje na preklop kot s stikalom smrčiš - ne smrčiš. Trenutno sem spet na sadju in uživam v spanju, ker me nihče ne suva pod rebra. Nikomur ne bi pustil, da me dreza po nosu in grlu samo zato, da ne bi več smrčal, tudi če mi tisti plača šestdeset tisočakov, kaj šele jaz njemu! Jaz sem našel svoj recept. Prav prijeten dan vsem! Boris booris
5. mar 2006 17:41
jst tud baje da včash smčim, ampak se še nism slišov:)))) moja prav, da smrčim samo kadar na hrbtu spim, tko da morm na boku spat! bogi jst... maestro1
5. mar 2006 18:07
Booris, smrčanje nima veze s prehrano, naš prijatelj zdravnik nam je lepo razložil, od kod smrčanje in zakaj. Zato je tudi mogoč operativni poseg. Pri tebi pač gre verjetno za naključje. Mamamia mamamia
5. mar 2006 19:05
Pri nas je tudi nevzdržno. Mož je že bil na prvem pregledu v Novi Gorici. Ponovno je naročen maja. Obdržali ga bodo čez noč, da bodo posneli njegovo spanje. In se čudili...
5. mar 2006 19:14
Lepo prosim, sporoči, me res zanima. Kdo ve, se mogoče še srečamo v Gorici???Mamamia mamamia
5. mar 2006 19:17
Ka je zdaj to? Vse krivite moške... Malo me je sram, ampak moj mož pa pravi, da jaz smrčim
5. mar 2006 19:55
| jade je napisal/a: |
| Ja tudi meni včasih mož reče, da sem smrčala, pa ga vprašam zakaj me ni zbudil ali vsaj ruknil, da neham, on pa reče "ja če si pa tako lepo spala". Jaz pa reveža kar malo brcnem, bogi. |
5. mar 2006 20:23
Goga in mamamia,sporočita kdaj bosta v Novi gorici-no v Šempetru če sem čisto natančna.Vas malo pocrkljam. Drugače pa imam tudi jaz enega gozdarja v postelji,ampak pod nož pa za živo glavo noče.Pravi da ima bolnice že tako ali tako poln kufer(hm,zakaj le). Pa lep pozdrav iz zasnežene Ajdovščine! Bernarda
5. mar 2006 20:41
Moj mož smrči tako, da ga slišijo v drugo vas (ha,ha), jaz mu rečem, da vozi vlak za Čakovec (ha,ha). Ne bi pa ga za živo glavo pustila pod nož, raje prenašam to smrčanje, čeprav večkrat ponoči vstanem in si grem hladit živce. Sem pa ugotovila, če se zvečer preveč navečerja, potem je noč "grozna"! Tudi jaz ga dregam na vse načine, pa žvižgam in cmokam in.... ne vem več, kaj vse, včasih pomaga, včasih pa jaz od utrujenosti (od dreganja, cmokanja....) zaspim. Sicer pa tudi sama sebe včasih slišim in se tudi prebudim, ko začnem "žagat"! Zjutraj pa pač pometemo žagovino, kaj čemo! LP! GaljaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Burger s Kraljevo fit štručko