Jajčevci s sirom na veganski način
| White Daisy je napisal/a: |
| Košuta, Si dodala tudi beljak? Zanima me, če ni potem, ko spereš s toplo vodo ostalo na lasišču kaj koščkov beljaka, ki v topli vodi reagira?)) Ali nanesemo to masko na suhe ali mokre lase? White Daisy |
Tudi sama se spominjam umivanja las z jajcnim rumenjakom, tako nam je umivala lase nona. Dodajala pa ni nicesar, niti olja niti zganja, samo v zadnjo vodo mocan kamilicni caj in limonov sok.
nola| receptor je napisal/a: |
| Zakaj bi namreč verjeli fermacevtom,ki prenekatero bolezen ne želijo pozdraviti,da bi le bilo dovolj dobička z kemijo,ki v večini primerov nič ne pomaga.(Aids,nore krave,ptičja gripa....)receptor |
Tole je pa prehudo, receptor! Kako si drzneš mešati prhljaj s tako resnimi boleznimi, ki jih povzročajo VIRUSI in PRIONI? Pa menda res ne misliš, da e-svet prenese vse! Da ne bo dileme, moje ogorčenje je posledica tvojih primerov, zapisanih v oklepaju!!! Sem jih pordečila, da se bolje vidijo!
rimljanka - zasebno mnenje
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci s sirom na veganski način

Enostavna zelena juha