Podarim gobice mlečnega kefirja, iščem pa kristalčke za vodni kefir. Prosim, če mi jih kdo odstopi.
Tina75
Rumove kocke
Podarim gobice mlečnega kefirja, iščem pa kristalčke za vodni kefir. Prosim, če mi jih kdo odstopi.
Tina75Sicer sem vprasanje o gobi (ce bi mi jo lahko kdo poslal) postavila v drugi temi, me pa zanima, ce mi lahko kdo razlozi razliko med gobico (za mlecni kefir) in zrnji (za vodni kefir).
Tina75, jaz bi bila zainteresirana za tvojo gobico. Iz katerega kraja si?
urskaŽivjo,
ima mogoče kdo v LJ kakšno zrno preveč?
Hvala in lep dan,
sunflowerKristalčki vodnega kefirja na razpolago. Če jih kdo želi ...Sem iz okolice Vrhnike.![]()
pzdravljeni,
tudi jaz imam kristalčke za vodni kefir, že jih kdo želi.
kepica12Kepica12,jaz jih želim,če jih lahko pošlješ po pošti?
prostcajtSem iz Kopra. Čez nekaj dni bom imela gobico za kefir viška, če jo katera potrebuje, naj me kontaktira.
Pozdravljeni!
Ali imate še kristalčke za vodni kefir?
Lep pozdrav, RR
rdečiribezVodni kristalčki mi dobro uspevajo. Če jih kdo želi, naj sporoči. Za polovico recepta jih imam. Tudi sama dela iz polovice, ker v dveh dneh 2 litra težko spijem. Sem iz okolice Ljubljane.
Lep pozdrav,
oliva
Jaz bi jih imela, je kdo iz Celja oz.okolice?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rumove kocke

Kremna cvetačna juha