Pravzaprav je vodni kefir toliko kefir, kot je mandljevo mleko mleko ali kamilični čaj čaj.

Mango cheesecake brez peke
Pravzaprav je vodni kefir toliko kefir, kot je mandljevo mleko mleko ali kamilični čaj čaj.
| rimljanka je napisal/a: |
| Pravzaprav je vodni kefir toliko kefir, kot je mandljevo mleko mleko ali kamilični čaj čaj. |
Se popolnoma strinjam, samo poanta je v probiotikih. Nekateri pač mleka in mlečnih izdelkov ne smejo.
Ima kdo iz kranja/okolice zrnca vodnega kefirja?
Lp :)
LeikolinkoMene pa zanima če ima katera zrnca za vodni kefir.
E, pa sem po dolgem času spet "uradno" na kulinariki. ![]()
Poleg mlečnega kefirja bi rada poizkusila z izdelavo vodnega kefirja. So se morda komu kristalčki preveč namnožili in jih je pripravljen odstopiti ali prodati?
Pozdravljeni, že nekaj časa razmišljam da bi poizkusila delati vodni kefir, pa me zanima ali ima kdo kaj zrn kefirja odveč? Sem pa iz okolice Ivančne Gorice, občasno tudi v Ljubljani ali Novem mestu pa bi prišla iskat, lahko pa tudi po pošti, krijem PPT :)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mango cheesecake brez peke

Toscanska panzanella