Dokaj nujen dodatek za Nejčev brezglutenski in nizkobeljakovinski kruh, ravno zaradi izboljševanja prebave, vlaknin Nejc ne sme kaj preveč jesti, vsebujejo preveč beljakovin.
Loni Makaroni
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem
Dokaj nujen dodatek za Nejčev brezglutenski in nizkobeljakovinski kruh, ravno zaradi izboljševanja prebave, vlaknin Nejc ne sme kaj preveč jesti, vsebujejo preveč beljakovin.
Loni Makaroni....ja...glede tega trpotca oziroma Psylliuma....kupi se ga v lekarni Sanolabor...ali pa po raznih spletnih EKO trgovinah...
....150 g teh lupin stane okoli 6-7 eur...
....imam z zaprtjem velike težave, zato sem si ga kupila....in moram povedat, da sm že prvi dan opazila razliko...
...pa še lačen nisi veliko.....ker te baje tud zasiti....
...upam, da sem kaj pomagala....;)
DDAMYNo ja, ni treba ravno v take prodajalne, tudi v srednje velikem Sparu sem ga videla.
Živjo,
ali kdo ve, če se psilium lahko uživa vsak dan ali je namenjen le občasno za pomoč pri zaprtju?
Hvala!
Nina92http://www.gorenjske-lekarne.si/si/svetovanje/farm
Loni MakaroniHvala!
Nina92jaz ga imam tudi doma...za prebavo izboljšat... ga pijem po potrebi (= 3-6 tedensko). meni pomaga...pa niti ni tako nagravžen :) . me pa zanima uporaba v kulinariki npr. za zgoščevanje jedi..... kdo kaj ve o tem?
gligorKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem

Sadne rezine s slivami