Steklokeramika - plin

mimika, hvala ti za odgovor. Lp, Robida
lidka v Lesnini na Brdu, težek je ko cent, ni tolčeno železo, ampak lito, ga je treba lepo vzdrževat ali pa veliko v nejm kuhat (midva prakticirava slednje:) Veri
Veri, zaupaš še ceno? KO si bom zunaj uredila kuhalni kotiček, bom šla na železni vok. mimika
dragička je napisal/a:
Že nekaj časa govorite o peki palačink na steklokeramični. Ali si predstavljate grozo, če se odločim za steklokeramično brez plina, pa da ne bom mogla peči palačink. Pozdravček!
Zakaj ? Na steklokeramiki boš lahko spekla palačinke za vnuka,ravno tako na indukcijski plošči. Ne vidim razloga zakaj ne bi mogla.Jaz lahko. Vesna Leben
Hvala Veri, bom šla ob priliki pogledat... Jaz imam enega, teflonastega, s katerim sam zadovoljna, pa me vseeno matra tak, litoželezen... Lp, lidka
Dragička, saj sem že napisala, da peka palačink na steklokeramiki ni noben problem, na mojem štedilniku je treba znižat stopnjo gretja z 9 na 7, da se ne zažgejo. Mamamia mamamia
Odločitev je padla - KUPILA SEM STEKLOKERAMIČNO v Hardy Nor... od Siemensa. Je že doma. Pozdravček!
dragička je napisal/a:
Odločitev je padla - KUPILA SEM STEKLOKERAMIČNO v Hardy Nor... od Siemensa. Je že doma. Pozdravček!
BRAVO!!!!!!!!! Za korajžno odločitev, vem, da te je matralo! tjas Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 20. jan 2006 18:24:00
mimika, mislim, da je bil vok v roginalu nekje okoli 10-12 jurjev, jaz sem ga kupila, ko je bil 20% popust:) Se pa splača, ni kaj! Veri
Mene pa zanima, kako potratni so steklokeramični štedilniki z elektriko, ko je treba recimo celo večnost čakat, da voda zavre??? Jaz imam ta problem na morju pri tašči, samo tam ne morem vedet, kako požrešen je z energijo... Kakšne so vaše izkušnje?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti