Dopust
član od 20043814 sporočil
Midva pa sva letos preživela tudi Rito. V Miamiju je bila razglašena obvezna evakuacija in kar naenkrat sva se znašla na cesti. Ker sva o teh stvareh že prej veliko slišala in ker je tam vse zelo dobro poskrbljeno z vidika informacij, sva se znašla in vse se je končalo srečno. Najbolj hudo nama je bilo to, da sva zabila 2 dni.
lp Vesna
Vesna Milek Recko
član od 200415863 sporočil
Ja, nadaM, tudi mene ni nikdar strah v letalu. Še vsako je prišlo dol, tako ali drugače, kajne? Mamamia
mamamia
član od 20041264 sporočil
član od 20043814 sporočil
Lumpica saj ni problem. Jaz sem se učila nemško, nikoli angleško. Zdaj ppa ravno zaradi potepanja po svetu pridno hodim že 2 meseca na začetni tečaj angleščine. Pa bi rekla (po izkušnjah sodeč), da bi španščina tudi zelo prav prišla.
lp Vesna
Vesna Milek Recko
član od 20041264 sporočil
Bravo Vesna. To nameravam tudi sama, samo počakati moram, da moji lumpi malo odrastejo. Tečaji so navadno zvečer.................mož ima pa butast urnik v službi.
Pa saj ne znam ravno slabo, samo ko je potrebno kaj povedat je pa tema.
Resno nas zanima Kuba ( sva z mamamio že rekli par besed ) Če je bil še kdo bi ga prosila za nasvet.
Lumpica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 15, prikazujem sporočila od 11 do 15
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.