Tamara, hvala za koristne informacije. Sem pa kar direktno v to podjetje vprašala, če se dobi tudi model za potice. Poročam, ko dobim odgovor.
Zdaj pa vprašanji za vas:
1.Če bi hotela v njihovem modelu za šarklje speči potičko, iz koliko dag moke naj zamesim kvašeno testo, da mi pri vzhajanju testo ne bo sililo čez rob?
2. Ali ima katera že kak njihov nož oz. katerega bi kupili vi najprej. So zelo dragi, a upam, da resnično kvalitetni.
Pozdravček!
Nelly
Sporočilo je spremenil(a) Nelly dne 24. nov 2005 15:30:07
Gumijasta posoda
Tukaj je še ena stran od podjetja, ki prodaja silikonske pekače in ni, da ni. Samo ne vem, če ni samo za podjetja. Saj, če drugega ne, si je pa že lepo oči napasti na vseh teh modelih.
<http://www.kogast.si/db/priponke/katalog_Elastomou>
LP
| JAMONI je napisal/a: |
| Pri AMWAY-u imamo v prodaji 5-delni komplet pekačev iz silikona za ceno 7. 474 SIT! JAMONI |
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije Mene pa zanima, če je katera kupila tiste silikonske modelčke za muffine, ki so jih imeli nekaj mesecev nazaj (mogoče več) v hoferju? Ker jaz sem do zdaj 3x pekla notri muffine, po različnih receptih pa se mi sploh niso spekli notri ampak so bili taki, kot bi se skuhali. 

jade
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.