Kaj beremo?

Massimo Montanari: Lakota in izobilje - nekaka zgodovina evropske kulinarike - meni je bilo zeloooooo zanimivo.

prebijam se skozi Zimsko vrtnico - zdaj vsaj vem, na kateri osnovi je nastala od Dese Muck: Hči lune

LP

cervus
Nickolas Sparks - Usodni ovinek Leila - Poročena pod prisilo Počitniško branje... Kozmeja
D.Maurier: Krčma Jamaica stara
Novo Isabel Allende: zgodbe, recepti in drugi afrodiziaki. Knjiga za dol past. Priporočam, pa še kar nekaj receptov je zraven. Loni Makaroni
- john michener: carribean (zelo zanimiv zgodovinski roman, ki ti odpre oči, zakaj je srednja amerika politično tako nestabilna; žal ni preveden v slo, je pa zajetno branje (960 strani). - Pierre Boulle: Most na reki Kvaju (hitro berljivo, zanimivo) - Simone de Beauvoir: Mandarini - Gabriel García Márquez: Kronika napovedane smrti : roman / Huda ura : roman / Odvrženi : roman; zame eden najboljših avtorjem, ker sem zaljubljena v magični realizem - Max Allan Collins, The road to perdition; novela, nastala po filmu, v katerem je blestel tom hanks. pretresljiva pripoved o mafijskem obračunu.
Distorzija-Dušan Dim Roncolino
Za na morje: Madonna ( avtobiografija, zanimiva življenjska zgodba ), Desiree ( stara, stara, pa dobra, o Napoleonu....), Metulj ( resnična zgodba, posnet je bil tudi film ), Živi ( enako )... LP Mac
Nora Roberts: Modra dalija lp mb mb
Gaby Hauptmann: Samo mrtev moški je dobr moški. Priporočal mi jo je knjižničar.Nisem jo še prebrala v celoti, vendar predvidevam, da je naslov vezan na cenjenje moških po smrti. Branje v katerega padeš not. ham-njam
Sophie Kinsell: Moje skrivnosti Goran Tribuson: Če ne bo hujšega Zoe Jenny: soba s cvetnim prahom tumpika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti