Kaj beremo?

Sobotna priloga Dela

Katarinči

Ramit Sethi - I will teach you to be rich

DamageCase

mamazeljka, prijazen namig: Petelinčka je naslov predzgodbe,  Ko pride ženska k zdravniku je drugi, Vdovec pa tretji del.

marjja

ja marjja res je, sem gotovila danes v knjižnici ko sem odnesla knjge nazaj. In jo že tudi berem. Hvala lepa za prijazen namig.

mamazeljka

Cristovao Tezza - Večni sin

kako živeti z downekom, krasno opisano

sijasaja

RESNICA O AFERI HARRY QUEBERT-  Joël Dicker

iwa81

Pravkar končala Firenški most. Prelepa ljubezenska zgodba, obarvana z vsemi lepotami italijan skega poletja. Priporočam!

buča

To poletje sem se spravla na skandinavske kriminalke 

Samuel Bjork - Angelsko hladna in Postelja iz peres (Jo Nesbo se lahko skrije)

Jo Nesbo - Fantom, trenutno berem Pentagram, čaka me Snežak

Henning Mankel - Korak zadaj in Psi iz Rige (zgodbe zanimive in napete, a je napisano zelo dolgočasno; se mi še ni zgodilo, da bi eno knjigo brala en teden)

Nadinka je napisal/a:

...

Henning Mankel - Korak zadaj in Psi iz Rige (zgodbe zanimive in napete, a je napisano zelo dolgočasno; se mi še ni zgodilo, da bi eno knjigo brala en teden)

A res? Jaz pa Manklove kriminalke obožujem. In ob zadnji Wallandrovi zgodbi mi ja na koncu šlo kar malo na jok. 

Sonja
limnol je napisal/a:
Nadinka je napisal/a:

...

A res? Jaz pa Manklove kriminalke obožujem. In ob zadnji Wallandrovi zgodbi mi ja na koncu šlo kar malo na jok. 

Sonja

Ja, je zanimivo kako smo si različni :) Jaz po novem prisegam na Bjorka in komaj čakam kako novo knjigo.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti