Kaj beremo?

Pa še moj seznam knjig letošnjega poletja: Ian McEwan: Amsterdam (zanimiva kratka pripoved s presenetljivim koncem) Bernard Schlink: Bralec (se hitro bere, vendar nisem bila tako navdušena kot nekateri na forumu) Nejc Zaplotnik: Pot (če imate radi "alpinistične" knjige, potem je boljša Jon Krakauer: Izginuli) Drago Jančar: Posmehljivo poželenje (še kar) Haruki Murakami: Ljubi moj sputnik (glede na to da nisem navajena japonske literaturre, me je prijetno presenetila) Arto Paasilinna: Zajčje leto (zakon, nujno moram prebrat še ostale njegove knjige) Nikos Kazantzakis: Grk Zorbas (odlična knjiga, toplo priporočam) Shirley Mac Laine: Iskanja (tudi jaz se še iščem in razmišljam o napisanem) Melissa P.: Pred spanjem si stokrat skrtačim lase (seks, seks in še enkrat seks bolj po najstniško) Trenutno pa je v branju Angleški pacient Michaela Ondaatjea: glede na film, sem mislila, da bo bolj stekla, pa ostajam nekako hladna; ko enkrat začnem, še kar gre, se pa zelo težko spravim k branju. Sicer pa vedno vse, kar začnme, tudi dokončam, tako da me čaka še nekaj "pestrih" dni. Lep pozdrav! Mateja
Po več kot desetih letih sem zopet prebrala trilogijo knjig iz zbirke Otroci zemlje od pisateljice Jean M. Auel in to Rod jamskega medveda, Dolina konj in Lovci na mamute. Sem že pozabila, kako so lušne.
Zdaj sem se lotila knjige Spopad civilizacij - uh, to pa je zanimivo branje. Mamamia mamamia
Trenutno Zgodovina traktorjev v ukrajinščini. Sonja
Zgodovina traktorjev je res super knjiga mateja11
Oglas
Patricia Cornwell-Vzrok smrti lp goga
Skrivnostna zgodba Mosada - sem čist noter padu, men osebno se zdi fenomenalna Drejček
Preberite Pijevo življenje - fe-no-me-nal-na. vanjatajnsek
U, drejcek, že prebrali tega Mosada. Res je, tako te potegne, ne vem, če sem sploh spalaka kšno noč, preden nisem knjige prebrala dokonca. Mamamia mamamia
Vceraj do konca prebrala Ozine - Michael Connelly. zacela pa s knjigo Siciljanec - Mario Puzo Lp, M
Oglas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.