Kaj beremo?

http://www.bukla.si/?action=books&book_id=230 zelo, zelo, zelo se splača prebrati. Nekaj najboljšega, kar sem brala zadnje čase. In - lepo se konča, čeprav na trenutke nič ne kaže na to. Mislim, da vam ne bo žal, če jo boste vzeli v roke!

lp

cervus

@ elaphus, hvala za namig, tole pa moram nujno prebrati 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Vesna Milek: Cavazza. Priporočam.

Fora

Brown, Angeli in demoni.

Odlično branje.

181604

rebecca je napisal/a:

Rosamund Lupton - Potem

Napeta kriminalka, priporocam

"Stressed is desserts spelled backwards!"

Napet triler,res mi je bil všeč..samo konec je žalosten,do konca sem pričakovala preobrat,tako kot pri Sestrah,pa žal ..

prebrala..Linda Francis Lee-Valček za Blue Belle..lepa ganljiva ljubezenska zgodba ..

lp goga

Včeraj končala s prebiranjem: Divja, avtorice Cheryl Strayed, zdaj pa berem roman Ferija Lainščka Jadrnica

regica

TOMO PIRC; Potopis nekega zakona

IVAN SIVEC; Lepše življenje

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Verena Wermuth: Prepovedana žena

daga

elaphus je napisal/a:

http://www.bukla.si/?action=books&book_id=230 zelo, zelo, zelo se splača prebrati. Nekaj najboljšega, kar sem brala zadnje čase. In - lepo se konča, čeprav na trenutke nič ne kaže na to. Mislim, da vam ne bo žal, če jo boste vzeli v roke!

lp
cervus

Hvala za namig, sem jo prebrala na dušek. Mogoče na trenutek malce predvidljiva, ampak vseeno navdihujoča zgodba, ravno ob pravem času. Ko bom imela čas, jo preberem še v Pižamovem prevodu.

In zdaj sem se lotila The Fault in Our Stars, končno.

RadaJem

Sparks: Ljubezen v steklenici

....za romantike....

181604

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti