Gideon Lewis-Kraus: A sense of direction: pilgrimage for the restless and the hopeful.
Pravo branje za na dopust ali pa tudi ne, kakor vzameš - o potovanju do sebe (tudi po Jakobovi poti).
Gideon Lewis-Kraus: A sense of direction: pilgrimage for the restless and the hopeful.
Pravo branje za na dopust ali pa tudi ne, kakor vzameš - o potovanju do sebe (tudi po Jakobovi poti).
Graeme Simsion - Projekt Rosie : zanimiva, duhovita knjiga o avtistu Donu in njegovem življenju.
limonca26Emma Donoghue: Soba.
ForaJulian Barnes - Nč bat: duhovito razmišljanje o smrti, filozofiji, umetnosti, astronomiji,...Odpira vsakdanja in nevsakdanja vprašanja in nanja tudi odgovarja. Zame je to knjiga za počasno branje.
AvaPravkar prebrala Moč svetih krav - Markelj Franc. Opisuje, kako težko je zrelemu izkušenemu gospodarstveniku, ko se s podiplomskim študijem po dolgih letih spet znajde v primežu faktultetne hierarhije. Zanimivo, prijetno in poučno branje.
CilaChris Carter: Nocni zalezovalec. Pri tej knjigi sem imela tezave - na zacetku se nisem mogla odlocit ali mi je vsec ali je prevec grozljiva, da jo berem dalje. Priporocam jo ljubiteljem trilerjev.
"Stressed is desserts spelled backwards!" Irena Svetek: Sedmi val in Zaspi, mala moja, zaspi
Obe knjigi sta me navdusili. Prebrala sem jih "na dah".
ForaVrgla sem se na kriminalke avtorjev : Harlan Coben in Tess Gerritsen.
dagaPoleg mojega komiŠarija Montalbano-ta (IV in ob enem zadnji njegov primer
) in ang.verzije DRACULE (še 15strani. Success![]()
) me je sedaj vrglo na nostalgijo in otročarije (svaštaaaa)--->
THOMAS BREZINA; Računalniški demon ![]()
![]()
Na čakanju pa za novo AGATHA CHRISTIE bukvico: Zabava za noč čarovnic![]()
James Patterson,Marshall Karp...NYPD rdeči...dober krimič :)
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Bučni mufini s kremastim nadevom