Kaj beremo?

Gideon Lewis-Kraus: A sense of direction: pilgrimage for the restless and the hopeful.

Pravo branje za na dopust ali pa tudi ne, kakor vzameš -  o potovanju do sebe (tudi po Jakobovi poti).

Sonja

Graeme Simsion - Projekt Rosie : zanimiva, duhovita knjiga o avtistu Donu in njegovem življenju.

limonca26

Emma Donoghue: Soba. 

Fora

Julian Barnes - Nč bat: duhovito razmišljanje o smrti, filozofiji, umetnosti, astronomiji,...Odpira vsakdanja in nevsakdanja vprašanja in nanja tudi odgovarja. Zame je to knjiga za počasno branje.

Ava

Pravkar prebrala Moč svetih krav - Markelj Franc.  Opisuje,  kako težko je zrelemu izkušenemu gospodarstveniku, ko se s podiplomskim študijem po dolgih letih spet znajde v primežu faktultetne hierarhije. Zanimivo, prijetno in poučno branje.

Cila

Chris Carter: Nocni zalezovalec. Pri tej knjigi sem imela tezave - na zacetku se nisem mogla odlocit ali mi je vsec ali je prevec grozljiva, da jo berem dalje. Priporocam jo ljubiteljem trilerjev.

"Stressed is desserts spelled backwards!"

Irena Svetek: Sedmi val in Zaspi, mala moja, zaspi

Obe knjigi sta me navdusili. Prebrala sem jih "na dah". 

Fora

Vrgla sem se na kriminalke avtorjev : Harlan Coben in Tess Gerritsen.

daga

Poleg mojega komiŠarija Montalbano-ta (IV in ob enem zadnji njegov primer  ) in ang.verzije DRACULE (še 15strani. Success) me je sedaj vrglo na nostalgijo in otročarije (svaštaaaa)---> 

THOMAS BREZINA; Računalniški demon 

Na čakanju pa za novo AGATHA CHRISTIE bukvico: Zabava za noč čarovnic

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

James Patterson,Marshall Karp...NYPD rdeči...dober krimič :)

lp goga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti