Kaj beremo?

Šepetati slonom...se pa avtorja ne spomnim. .. Ga navedem doma, ko vzamem knjigo v roke.  Zanimiva, zelo...

vd007

Sandra Brown -  Ne pošiljaj mi rož

babka1951

Kimberley Chambers - THE FEUD (1.del trilogije)

emmy

Nora Roberts..Točno opoldne....

lp goga

Prebrala:

Karen Viggers - Svetilničarjeva žena

Sedaj berem Ne brez moje sestre (Celeste Jones, Kristina Jones, Juliana Buhring).

Noemi

G. Vojnović - Čefurji raus

Si res zasluži vse pohvale in dobre kritike.

rag_doll

Wallace, Edgar: Stolp groze

Danes vračam Božić Herculea Poirota in izposojam biografijo nam tako priljubljene ASTRID LINDGREN, pa verjetno še enega Wallaca, saj so to res lahkotni romani, da jih prebereše 1,2,3.....

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Trenutno me je v svoj svet potegnil švedski pisatelj Hennig Mankell z njegovimi romani o inšpektorju Wallanderju.....kriminalke na kvadrat....maksimalno uživam

ANJA

Po nakupu Kindla, se seznam knjig, ki jih želim prebrati hitro daljša! Pa vse nesem povsod s seboj! :)

V fazi branja je zbirka The southern vampire mysteries - podlaga za tv serijo True blood. Bere se super!

Thea86

Sonja Merljak Zdovc - Njeni tujci. Luštno, vsakdanje dogajanje mlade novinarke na specializaciji v ZDA.

Zvončica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti