BELEŽNICA-zelo lepa ljubezenska zgodba.Sem takoj pogledala še DVD,pa ni niti senca kjige.
KODRLAJSASTI PITON-resnična zgodba,kruta a zelo lepo berljiva.Govori o odvisnikih -mamila
mesniBELEŽNICA-zelo lepa ljubezenska zgodba.Sem takoj pogledala še DVD,pa ni niti senca kjige.
KODRLAJSASTI PITON-resnična zgodba,kruta a zelo lepo berljiva.Govori o odvisnikih -mamila
mesniJaz pa imam eno vprašanje, kupujem eno knjigo, za sestro, kot spomin na maturantski ples. Ima kdo kako idejo za kako knjigo, ki bi bila primerna za tako priložnost. Hvala, lp
sonchek
E *ebiga Vendy, posvetilo v svetovanem stilu je morda resnično, najbolj primerno pa vsekakor ni. Nekdo, ki maturira je sam pri sebi najbolj pameten in je njegov celi svet, najmanj primerno je v tem trenutku, da te kdo " trezni ", posebej sestra ne ( starši so zato, da grenijo življenje mladostnikom, ne pa lastna sestra ).
sonchek: ti pa tudi čudno sprašuješ. Vprašanje je, a je sestra redni bralec ( ljubitelj branja ) ali ni. Pri meni, pri enem članu familije je skoraj žalitev, če kupiš knjigo za darilo. Če je reden bralec, bo vsake knjige vesela s primernim posvetilom ( prej svetovano, naj mi bo oproščeno, pa odsvetujem ). Če ni reden bralec, pa bi rad podarila knjigo, naj bo " praktičen priročnik ". Lahko je tudi kuharska knjiga ali, pred nekaj dni sem videl v Mladinski Knjigi prodajajo zelo lep leksikon ( za člane kluba posebej ugodno ).
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gravče Tavče ali Prebranac

Pečenice na leči