Hrustljav rogljiček s sladoledom
Jaz sem se pa ob tem, ko sem začela brati knjigo Skrivnost, spraševala, kaj neki je takega v njej, da je obnorela množice po svetu.
Po mojem mnenju nič drugega kot dober marketing in so eni še enkrat pokazali, kako se da dobro prodajat nekaj citatov, ki jih ima v glavi vsak od nas, samo pišemo jih ne in ne prodajamo. Da bi mi ta knjiga spremenila življenje? Bog ne daj.
Moje osebno mnenje, lepo prosim. In sprejemam tudi mnenje tistih, ki so nad knjigo navdušeni, jih namreč kar nekaj poznam, a meni to res ne sede.
Mamamia
mamamiagogad: Rhonda Byrne, založba Vale Novak.
Drugač, mamamia in Noa, knjiga ni za branje kot roman. V knjigi so koncentrirani poenostavljeni povzetki nekakšnih " magijskih " tehnik, za čigar razumevanje je treba precejšnjo poznavanje " ezoterike ". Pred branjem te knjige bi bilo treba prebrati vsaj kakšno drugo knjigo iz sorodnega področja ( recimo: J. Murphy, The miracle of mind dynamics, ali Helping Yourself with ESP, da o klasikih A. Crowly, I. Regardie, D. Fortune niti ne govorimo ). To je, kot bi kupili knjigo o parcialnih diferencialnih enačbah ( naj mi bo odpuščena predpostavka, da je vajino znanje matematike na nedovoljni stopnji za razumevanje istih ), in potem modro ugotavljate, da kaj se gredo, saj to ni nič kaj takega. Napaka pa je, da to knjigo prodajajo kot roman, in so potem ljudje razočarani.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav rogljiček s sladoledom

Marmorni sladoledni sendviči