Kaj beremo?

Ravnokar prebrala predzadnjo kjigo o Potterju, vmes oo Azre Širovnik-Zakon za ovinkom sedaj čakam na zadnjo ( Harry Potter ) trenutno nimajo nobene v knjižnici, vmes pa prebiram: Tracy Quan- Dnevnik prostitutke iz Manhattna John Grogan- Marley & jaz andreja č.

Trenutno: popolna zmešnjava ( skrite koristi nereda ) E. Abrahamsona in D. Freedmana, pa upam, da kakšna članica kulinarike tudi.

ežoj
you mean somebody actually wrote a book about ME ??:)))) lp, proxima

Ne dobesedno o tebi, ker je precej opisov moje urejenosti.

pa, drugač, zelo v redu knjiga ( založba  vale novak ).

Prvo poglavje se začne s citiranjem Einsteina ( to je en nemški žid, ki se je preselil v Ameriko ):

Če neurejena pisalna miza kaže na neurejene misli, na kaj torej kaže prazna miza?

ežoj

Kako si upaš dvomiti, ežoj??? Pa v praksi tudi preizkuša. Sem slišala nekaj o tem...

rimljanka - zasebno mnenje

Berem: Zveri: Kune, od: Kryštufek, Krže, Honigsfeld in Leskovic

tulka

In ingliš??

LP

cervus

Ne, elči, po naše... Odlična knjiga, danes smo razvozljali Jožetovo poreklo...

tulka

tulka, resno???? A nam izdaš poreklo tega tvojega Jožeta? A si morda ugotovila,   da je Jožica???? Pri kunah nikoli ne veš. A ni razlika v številu kosti njih okostja?   Če se hudo ne motim, jih imajo oni eno veš kot one. Drži???

rimljanka - zasebno mnenje
Khaled Hosseini - Tisoč veličastnih sonc in Tek za zmajem - pravkar prebrala eno za drugo, obe fantastični - ene najboljših knjig, kar sem jih prebrala. VesnaG Vesna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtTrixi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti