Špageti s paradižnikovo omako in baziliko
| Moycaa je napisal/a: |
| Denny, če se ne motim je v Celju, preden pripelješ v Spar - oz. City center (ali kajvemkakoseimenuje) je ena trgovina in mislim, da je celo Emova in če se ne motim, je zraven trgovina, kjer prodajajo Miele gospodinjske aparate. Če ne pa poiskusi poiskati takšno navadno ponev v kakšnih manjših trgovinicah, ne v teh velikih centrih. Včasih tako najdeš čuda stvari. Moycaa |
Natanko to sem mu napisala, že v prvem postu. Ko zavijete z Mariborske proti CityParku, je na prvem krožišču treba desno, na parking. V nizki stavbi je vhod v trgovino Emo. Tam imajo marsikaj uporabnega.
| je napisal/a: |
| Jaz uporabljam Tefalovo ponev za palačinke in moram reči, da se palačinke zelo lepo zapečejo. Uporabim samo par kapljic olja in še to samo za prvo palačinko. Ker sem zelo "razvajena", jo tudi pomijem v pomivalnem stroju-pa ji nič ne fali. Lopatice ne uporabljam, pač pa palačinke obračam v zraku...in tudi to mi uspeva (vsaj po tleh še ni šla nobena...) Veliko palačinkarskih užitkov in leppozdrav, astra |
Palačinke pečem izključno na maslu, v železni ponvi brez teflona.
nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko

Rogljič Croque Madame