28. dec 2005 12:51
Končno je tudi meni uspela prijava in tako se lahko aktivno vključim na forum s katerega sem že kakšna dva meseca pobirala same prima recepte. Po dolgem času me je letos ravno ta tema na forumu spodbudila, da sem se lotila peke samih novih piškotov. In na tem mestu hvala mamamiji za njen recept za cimetove zvezdice in za vse nasvete v zvezi s peko - tokrat so tudi meni zvezdice uspele (no-smo jih že skoraj pojedli, tako da jih za silvestrovo ne bo. Se mi ne da več). Uspele pa so mi tudi janeževe kapice in ker obožujem janež, poleg tega pa imam še dojenčico, ki jo dojim in ji janež pomaga pri ..... no, saj veste pri čem, bodo to piškoti, ki jih verjetno ne bo zmanjkalo v škatli, saj se bom prej lotila peke nove runde. hvala tudi vsem ostalim za koristne in uporabne nasvete in če bo sreča mila, se po novem letu tudi jaz oglasim s kakšno uporabno idejo, še bolj verjetno pa s kakšnim vprašanjem - saj veste "več glav več ve" Prijetno silvestrovanje (ob tako dobri hrani, o kateri je govora v to sploh ne dvomim) in prijetnih vonjav in okusov v novel letu vam želim LIMI