Darja2, kar pogumno napiši tisto grozno številko, saj sem jo jaz tudi (107 ali celo 108), sedaj pa lahko povem, da sem 20 kg lažja in se super počutim. Končala sem prvi del dijete in bom zdaj na drugem delu. Tudi prehrana se mi zdi zelo vredu, saj sem ugotovila, da mi bolj paše kot pa "normalna prehrana". Nisem napihnena oz. nažrta, kot sem prej bila. Saj sem samo brskala po hladilniku in omari, kje je kaj za po.....! Zdaj se pa super počutim, še posebej, ko me kakšna nepoznana ženska ogovori na tržnici in mi reče, o gospa, vi ste pa tako shujšala, sem vas vidla pozimi, ste bla grozno debela. Ojoj!!!! Da se razumemo, tudi sedaj nisem tako šlank kot sem bila nekoč. Saj sem 35 let grizljala, posebno zadnjih 15 let. Če računam, da sem jih imela pred 15 leti 85 in sem prilezla tako visoko, je to 2,5 kg na leto. Saj na leto ni tolk, ampak če sešteješ vseskupaj, je pa to grozno. Šele zdaj lahko možu povem, kaj sem prej počela oz. kako sem kar naprej nekaj glodala.
Pa pustimo vse to, želim veliko uspeha Marini5 in vsem skupaj, saj bomo na koncu seštele za koliko odojkov oz. pujsov smo shujšale skupno.
Lep pozdrav in naj vas

ne obiskuje preveč pogosto.
Vandolina