Evo mene punce, vsa zagnana danes štartam. Ravno dve nektarini glodam. Za kosilo bo pa danes kar hrenovka in kumara v solati. Joj punce tudi jaz nimam zastavljenega cilja, če bi šla dol še ene 20 kil bi bila najsrečnejša na tem svetu.
Sem 6-mesecev po porodu in mi jih je ostalo še ful na zalogi preveč sploh trebuh in boki to je pri meni problem, ker zgledam kot da bi bila še vedno noseča.
O mojih kilah pa jest tko nerada govorim(lažje mi bo govorit o tem, ko bodo prvi rezultati tu), je pa začetna številka 9. Sem precej povedala in upam, da boste držale pesti zame, da mi uspe. Seveda tudi jaz za vse vas držim pestke, ene ste že dosegle svoje cilje ene jih pa še bomo, kajne.
Uglavnem res potrebujem pomoč in vzpodbudne besede. Jaz se bom pa držala in nič grešila. Upam???Ko sem brala poste od vandoline sem se skor razjokala, kolk ima optimizma in dobre volje, čestitam ti in verjemi, da te imam za vzornico. Ti si že zmagovalka. Jaz sem dobri 2 leti nazaj po drugem porodu že fajn shujšala s to dieto-sem bla tud aktivna takrat na tem forumu, potem sem pa v tretje zanosila in kile so kar nazaj poskočile dvojno. In sem se v nosečnosti zredila za 30 kil, seveda jih je šlo po porodu dol pa samo 6 kil. Ostale so mi pa okoli pasu največ in na trebuhu, tko da bo treba še pilates udart in se malo razmigat.
Ok, naš fantiček se je naveličal gledat mamico kako tipka in se že pritožuje, se še javim.

LP
darčika