Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kristalka, kakšen je ta postni čaj? Iz kakšnih zelišč? Kje se ga nabavi? Hvala vnaprej za odgovore. Naeema
pridne ste!!!ž Naeema - meni ni šlo. Do 13h sem se držala, ampak me je kljub ogrevanju začelo zebst... Tako, da ... mogoče ob naslednji lunici. Pa moj kuhar je tako dober pasulj kuhal, da sem morala poskusit (danes sva imela Š dan) - no, saj nisem samo poskusila , preveč pa tudi nisem pojedla. Marna
živjo punce, mal z zamudo, ampak želim vam, da bi bilo takih dnevov žena in pozornosti več na leto predvsem s strani boljših polovic......... jaz sem se imela danes tudi lepo, mož je kuhal kosilo in pazil na hčerkico, medtem ko sva šli s starejšo hčerko malo po nakupih. Tud glava me je nehala bolet, no razen na blagajni......... Popoldne pa polnoooo obiskov, do poznega večera in eto kolk je že ura. Otroci že spijo, jaz pa tud moram odpeketat, ker grem k osmi maši. Skratka, vidim da se ene držite lunce, no jaz se ne, ker se mi zdi, da bom že itak skup zlezla včasih, ko me neki zagrab. Takrat se vode nalijem, zvečer me pa vse tišči. No ampak se splača. Sem že oblekla ene kavbojke še iz tistih časov..........................tako da se splača potrudit. pa lepo se imejte. blažka, res me zanima od kod take enkratne slikice. sissyp
Naeema je napisal/a:
Kristalka, kakšen je ta postni čaj? Iz kakšnih zelišč? Kje se ga nabavi? Hvala vnaprej za odgovore. Naeema
Dobiš ga v Šparu, Tušu... Kristalka

HOJLA

BLAŽKA zate imam eno vprašanje kje si dobila polno teh enkratnih slikic ful so mi dobre in zelo popestrijo res so zakon

-pika
Kristalka, najlepša hvala. Ga bom nabavila. ...upam, da ima dober okus. Naeema
Evo, danes je moj prvi dan. Nekatere že veste, da je najbrž že kar eno leto, kar sem prvič imela ločevalno. Potem pa sem še v jeseni opravila cca en mesec drugega kroga, potem pa odnehala. Nazaj nisem skoraj nič dobila, ker se držim ločevanja, bi pa rada že enkrat dala dol še tistih 10 kil. Štartam iz 89,0 kg. Lep pozdrav! ann
Ann veliko volje in vztrajanja ti želim! barbay
Prejle sem možu vsa navdušena povedala, da je danes moj prvi dan diete. On pa nič navdušeno: "Joj ne že spet, tle ne grem, pa tam ne grem, zdaj je pa vodni dan itn. Sploh pa ne vem kaj boš profitirala, saj že zdaj nič ne ješ" ann
Ne ga poslušat, jaz tud svojega nisem. Zdaj pa pravi, da vsa čast tistim, ki se gredo to dieto. Da sicer on bi tudi, ampak se v službi ne more zadržat ob hrani. Sami izgovori, ampak me počasi začenja podpirat. Tako da se ne dat!!! Vztrajaj, se splača!!! barbay

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti