Alo alo babike

sissyp vse najboljše

Tako dolgo že nisem nič napisala tudi gor, da je sedaj pa že res skrajni čas. Še vedno sem na dieti. Počasi počasi grejo kg navzdol. Na telesu se bolj pozna kot na tehtnici. Vse hlače in krila je že bilo potrebno zožati.

Danes je minilo 2 meseca odkar sem na dieti, pa lunco delam vmes in so šli dol samo 4 kg. Živa žalost.
Tako, da tehtnica še vedno ni moja prijateljica in bi jo še vedno, tako mimogrede rečeno, včasih z velikim veseljem v steno zabrisala.

Očitno se je odločila, da me bo ignorirala. Darja, a je pri tebi in tvoji tehtnici tudi še vedno tako???
Jao, kako sem smotana.... Pozabila sem izreči dobrodošlico vsem novim in vsem povratnicam. Skupaj bomo zmogle, babike.

Ker nas kristalka še ni opomnila glede današnje lunce, bom to storila kar jaz. Prazna luna - mlaj se prične danes ob 18.15. To je tista lunca, kot je se mi zdi darja enkrat napisala, ki vodo odvaja iz telesa in se več shujša. Tako, da punce, gremo probat. Jaz se je bom držala, v nedeljo pa imam sadni dan. Upam, da se bo na tehtnici kaj več poznalo.

...če se ne bo, prisežem, da ji napovem vojno! ...čeprav sem po duši pacifist, da ne bo kdo kaj slabega mislil.
...ne bi bilo slabo, če bi bilo čez vikend toplo. Bi se na Pohorje peš spravila. Vendar samo do Trikotne jase, ker do vrha ne pridem. Bi mi pljuča verjetno kje na sredi odpoved dala.
Tako, sedaj pa šibam nazaj delat. Lepo se imejte in maksimalno uživajte. Danes je petek. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

Naeema