Ločevanje živil 90. dni - 5. del

hvala vsem za voščilo, ste pa posrečene. blažkaa, kje dobiš te dobre slikice? Si pa faca in zmer tole popestriš. grem na zajtrk. pa lp, zvečer se beremo kako je šlo. 1 liter vode sem že spila, in sam na wc hodim.dobr da sem doma. čavči. sissyp
Ku-ku! Vse najboljše tudi z moje strani Sissyp! Uh kako ste ene pridne, jest ga pa kar po malem sračkam, pa še danes nas šef pelje na kosilo za 8. marec. Bo pa jutri boljše, se morm mal zresnit a ne? Tehtnico pa kar porivam stran od sebe, ker ne upam stopit gor. Lep vikend želim vsem skupaj FRČA
Alo alo babike sissyp vse najboljše Tako dolgo že nisem nič napisala tudi gor, da je sedaj pa že res skrajni čas. Še vedno sem na dieti. Počasi počasi grejo kg navzdol. Na telesu se bolj pozna kot na tehtnici. Vse hlače in krila je že bilo potrebno zožati. Danes je minilo 2 meseca odkar sem na dieti, pa lunco delam vmes in so šli dol samo 4 kg. Živa žalost. Tako, da tehtnica še vedno ni moja prijateljica in bi jo še vedno, tako mimogrede rečeno, včasih z velikim veseljem v steno zabrisala. Očitno se je odločila, da me bo ignorirala. Darja, a je pri tebi in tvoji tehtnici tudi še vedno tako??? Jao, kako sem smotana.... Pozabila sem izreči dobrodošlico vsem novim in vsem povratnicam. Skupaj bomo zmogle, babike. Ker nas kristalka še ni opomnila glede današnje lunce, bom to storila kar jaz. Prazna luna - mlaj se prične danes ob 18.15. To je tista lunca, kot je se mi zdi darja enkrat napisala, ki vodo odvaja iz telesa in se več shujša. Tako, da punce, gremo probat. Jaz se je bom držala, v nedeljo pa imam sadni dan. Upam, da se bo na tehtnici kaj več poznalo. ...če se ne bo, prisežem, da ji napovem vojno! ...čeprav sem po duši pacifist, da ne bo kdo kaj slabega mislil. ...ne bi bilo slabo, če bi bilo čez vikend toplo. Bi se na Pohorje peš spravila. Vendar samo do Trikotne jase, ker do vrha ne pridem. Bi mi pljuča verjetno kje na sredi odpoved dala. Tako, sedaj pa šibam nazaj delat. Lepo se imejte in maksimalno uživajte. Danes je petek. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Naeema
Čuden dan je danes Grešila sem................ Ponovno...................... In to zelo..................... Se pa veselim nocojšnjega srečanja s puncami. Zelo, zelo In ker se dobimo v kitajski restavraciji.......bom verjetno..............grešila.............ponovno Pa saj je jutri novi dan blažkaa
Saj res, kdaj se bomo pa me zmenile za srečanje, da skupaj pokurimo kakšno kalorijo blažkaa
Naeema je napisal/a:
Ker nas kristalka še ni opomnila glede današnje lunce, bom to storila kar jaz. Prazna luna - mlaj se prične danes ob 18.15. To je tista lunca, kot je se mi zdi darja enkrat napisala, ki vodo odvaja iz telesa in se več shujša Naeema
Točno tako - ravno sem hotela opozoriti, da malce še lahko pojemo potem pa Kristalka
Aha - hvala za to informacijo. Potem sem pa jaz danes zaključila s hrano Kako dolgo pa potem to traja? Jutri cel dan? .... kaj se sme zaužiti? sissyp - vse najlepše ti želim! Marna
Hello! Danes imam sadni dan. In kaj sem pojedla? Ene 10 grozdnih jagod in eno pomarančo.Aja pa ene 3 litre vode sem stočila vase. Sploh nisem lačna, res pa je da sem zelo utrujena. Jutri pa spet B dan. Mejte se. Mene čaka danes še čiščenje stanovanja. Razen kopalnice. To pa je delo mojega dragega. Bay bay barbay
Pozdravljene! Vsak dan vas berem, sama pa nič kaj dosti ne pišem na forum :) Joj, kak ste ve pridne v večini... se mi zdi, da sem jaz tista, ki največ grehov dela :) Včasih bi najraje od znova začela... čeprav se še zaenkrat nisem zredila nazaj, ampak kile ne grejo dol od grehov! Mi lahko, prosim, poveste, kolk sadja pojeste na sadni dan in koliko sadežev zaužijete zjutraj nasploh? Lepo se mejte! Artemis
barbay - jaz sem se včeraj ob mojem sadnem dnevu tudi počutila zelo dobro - nič lačna. Sicer sem pojedla občutno več grozdja kot ti, ampak vseeno nisem mogla verjet, da mi čisto nič ne manjka. No za zajtrk sem pojedla dve klementini (ki nista bili dobri in bi bilo bolje, če jih sploh ne bi ) potem pa v celem dnevu (2 obroka) vsega skupaj 1/2 kg grozdja. Artemis - koliko sadja pojem na sadni dan je čsit odvisno od tega, koliko ga potrebujem. Na moj 1. sadni dan se bila pravi požeruh, še kilo banan bi bila zmožna v sebe spravit. pa nisem, no. Mi pa je bilo zelo težko. Zdaj pa ni več take sile. Sicer pa zjutraj pojem po dva sadeža neke vrste. Ali pa tudi samo enega. Čist odvisno od potrebe. Res pa je, da je meni najlažje se diete držat zjutraj, do 12h - takrat sploh ne čutim pomanjkanja. Veselo ločevanje, Marna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti