Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Lucky: to je čist normalno, da se kasneje ustavi. Če imaš veliko kilogramov, ko začenjaš, gre lahko v prvih dneh zelo velko dol, potem se pa ustavi. Ne obupat, ker zdej se šele prav začenja :) Men je šlo v mescu in pol 5 kil dol in sm zelo vesela, ker se mi po telesu precej pozna :) Čeprav sem začela z veliko kilami, se mi 5 kg precej pozna, tako da sem kar zadovoljna. Danes sem na sadju in vodi. Do zdej sem pojedla komaj pol avokada in spila en liter vode. Pa nisem velik lačna, počutim se pa precej vredu. Celo naspala sem se in spočila oči, ki so me matrale v prejšnjih dneh. LP
Lusky day nikar ne obupaj - vse ti gre normalno - a si mogoče mislila, da bo kar vsak teden - 5 Saj veš, da se najprej izloči odvečna voda - če je to pri tebi, kot sklepam, šele drugi teden, se boš pa še morala malo potrudit, da bo šla stran tudi maščoba. Jaz grem pa danes na eno fešto in sem malo heca pripravila - notri so zvite svilanit brisače, ovito s folijo in zamaskirano s pobarvanim "belim ledom". Bomo videli, kako se bo obneslo Sicer pa pri nas sneži, no ja, bolj okrog nas, ko je malo višje - piha pa kar zelo in je mrzlo. Kristalka
Jupiiiiiiiiiiiiii, sedaj pa grem na aerobiko Kaj pa ve Migate kaj blažkaa
Kristalka jaka fora....super. Blažka jaz sem zdajle migala z jezikom na sina ker je" prehladil" računalnik....smo dobili virozo,ha,ha,ha. Nekak še kleple tak da ga že jutri oddam zato se kakšen dan ne bom javila in upam da bom bol pridna kot danes ko sem na š dan jedla čokolado....in to tito "tadobro",pa če ne smeš je vsaka dobra. Kje pa je kaj naša Hema jo kar pogrešam... tako za ene dva tri dni lep pozdrav pa brez grehov ker poletje bo kmalu tu...(koga kaj jaz tolažim s tem...) darja-
HAY, hvala Sy in Kristalki, za vzpodbudne besede,se takoj boljš počutim Sem se pa res z eno kolegico menla, pa je isto povedala kot ve, tako da je že res nekaj na tem. Še celo migat sm začela , mam AB ROCKET , pa mal trebušnjake delam, ampak enkrat si pa bom mogla vzet čas sam zase, pa bo tud treba na kako aerobiko skočt, tako kot ti Blažkaa, pol pa da vidmo kako bodo šlaufki kar sami od sebe poskakal stran od mene((HI;HI;HI)))) To bi bilo vse za danes, jutr je nov dan, ki upam da bo kaj lepši kot današnji...................... Nočko lucky
Ojla, Končno sem tudi jaz enkrat prva in v tem mrzlem jutru, kar paše biti na toplem za računalnikom in prebirati kaj vse ste napisale , vse ste za pohvalit, ker ste pridne, Ja tudi jaz med tednom migam, da mi dol teče( sem še kar v fitnesu, se pozna, da se bliža pomlad in poletje, ker je že večji naval žensk moji , kg pa kar stojijo, vaga pa se mi je "zamerla", tako, da lep čas ne bom nanjo stopila (moje pregrehe so enake kot Darjine samo, da je bilo mojih občutno več in s tem tudi končni rezultat - sem zadnje čase bolj disciplinirana, če hočem spravt dol še tistih nekaj kg, ki jih imam namen). Kristalka dobra fora, sem komaj verjela, da so res notri brisače. Sedaj grem na čajčka ve pa se lepo imejte in lep začetek dneva vam želimter brez skušnjav s.marinka4
No, pa sem ponovno (kot v starih dobrih časih, hi, hi, hi,...) prva Danes imam OH dan in bom za kosilo najbrž jedla graham špagete s polivko iz paradižnikove omakce in mešane zelenjave. Zraven pa rdečo peso v solati. Za zajtrk sem imela kašo iz treh korenčkov in enega jabolka. Pa sem se nekje na sredini skledice spomnila, da korenček pa ni sadje Dobro pa je. In zdravo. No, vsekakor bolj zdravo kot ocvrte jajčke s slanino in belim kruhom Vmes bom pa verjetno vsaj malce grešila , saj grem k mami na klepetek, tam pa je vedno obložena miza in nobeni izgovori "ne palijo" . Pa saj veste kakšne so mamice...najboljše na svetu !!! Grem še malo po svetu pogledat ve pa uživajte kolikor se da blažkaa
s.marinka4 je napisal/a:
Ojla, Končno sem tudi jaz enkrat prva s.marinka4
Pa si me ................prehitela blažkaa
Čao punce! Kako ste? Zanima me kak daleč ste pri 3md? Kak dolgo jo že držite? Jaz sem jo začela ta teden in se odlično počutim. A ste vse začetnice, ali je že katera stara znanke tega foruma? Danes imam sadje in sem pojedla do sedaj eno pomarančo. A ti Blažka za zajtrk mešaš skup sadje in zelenjavo? To po Rinini knjižici ni dovoljeno, razen na sadni dan za kosilo. Sicer pa verjetno ni tak hudo in gredo kilogrami vseeno dol. Želim vam vsem skupaj en lep dan pa pazite nase. PAPA saby
Hey, saby! Jaz imam tudi danes sadni dan. Sem se ga že prav veselila. Jaz sem začela slaba dva tedna nazaj. lep pozdrav vsem Marna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti