Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Jankica,saj pa res,na zelenjavno juho z rezanci sem pa čisto pozabila. Okusen obrok za OH dan so tudi dušene bučke ali jajčevci,dodamo se malo paradižnika in seveda začimbe in vse skupaj pojemo z kosom polnozrnatega kruha.Ali pa ajdovi žganci in praženo kislo zelje.Ja,saj se kar najde idej.Ursa40 in ostali upam da boste sedaj vendarle našli kaj zase. Za ajdovo kašo pa pravzaprav ne vem kateri dan bi se jedla.Pira se je da OH dan,ješprenj pa na Š dan.Koruza se je na Š dan,polenta pa na OH dan. Ajdova in prosena kaša spadata pod OH dan,tako piše v rinini knjižici,prav tako ovseni kosmiči. No,kakorkoli,važno je,da smo dobili mal snega.Juhuhu! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Pozdravljene in pozdravljeni . Kako ste kaJ?Jaz se spet oglašam z eno prošnjo.Nekje na teh straneh sem zasledila en link s katerega lahko dol downlodaš pilates vaje . Zdaj ga pa ne najdem Mi pomagate?? Radi in lepo se imejte ursa40
Ursa40, tistega linka nimam, sem si pa v Word skopirala besedilo pilates vaj in ti jih lahko pošljem po zasebnih sporočilih. Oglasi se! jankica
Oj punce, danes se vam ponovno malo javljam. Včeraj je bil sadni dan in kot pravi Berny, tudi meni ta dan dela največ preglavic. Ker je bilo deževno in mrzlo sem si za kosilo kar zdušila jabolka, da sem vsaj nekaj toplega pojedla. Je pa danes 1 teden mojega hujšanja in tehtnica je pokazala - 2 kg. Jaz sem zadovoljna. Ne vem če je dovolja ampak meni je super. In tudi volja je že ta prava. Sladice niso več problem, zaenkrat tudi pečem ne več (moji sicer malo žalostno gledajo ...) edino kar se mi "lušta" je kruh in to opoldne, ko bi ga lahko jedla pri kosilu ampak zjutraj :(] Upam, da bo tudi to ščasoma minilo. Lep pozdrav s snegom pobeljenega Celja... atilem
Pozdravljeni! Kako ste? Jaz super, malo sem na izletu in sicer v Ljutomeru. Ne morem verjeti kako drugače je tukaj kot pa v mojih štajerskih koncih. Ljudje so čisto preprosti in so me vzeli za svojo. Tu sem že od torka, danes pa se vračam v moje kraje. Dieta mi uspeva, edino kar je mogoče malo problema je to, da ko grem okoli in kje ostanem, takrat ne morem telovaditi...se pa držim jedilnikov in tistega kar se je na določen dan...edino kar je, da mogoče premalo jem- se zgodi, da za kosilo pojem nekaj malega, za večerjo pa običajno nič...upam, da si s tem kaj preveč narobe. Eto, zdaj pa štartam proti domu in bom čez kako uro pa pol doma, če ne bodo ceste preveč spolzke...in končno po nekaj dneh spet orbitrek-!!!se ga že veselim... Lepo se imejte in pojdite se kepat!!! saby
Preklet zakurnk!! Če že moram preklinjat!! Ta vražji avto nam je ravno danes odpovedal poslušnost!!! Ne bev ne mev od njega! Sedaj čakam na mehanika, hvala bogu je vsaj v bližini, tako, da sem danes od vsega hudega kar čips napadla, še dobro da je škrobni dan in da je krompir v škrobnem dnevu, ampak vseeno. Pravijo, da gre tudi hudič raje s....t tja, kjer je večji kup. V mojem primeru sigurno. Sem jezna!! Uf, pa ravno sedaj!! Levinjav
Hojla! Levinjev,sem ti že hotela predlagati,da drugič namesto da napadeš čips raje zbrcaj avto,potem pa sem se spomnila na tvoj nesrečni prst! Mislim,da je to,kar je naredila danes Levinjev ena hudo grda navada.Ko nam gre kaj narobe,hop po hrani.Drugič raje preklinaj ali karkoli drugega,samo prosim ne napast hrane,ker si s tem delaš veliko škodo. Pa nikar se ne tolaži,da je danes itak škrobni dan,ker čips je samo ena velika kalorijska bomba brez vsakršnih telesu potrebnih snovi.V glavnem hrana za špeh delat. Drugič raje pojej pomarančo z olupom vred. Upam,da z tvojim avtom ni kaj hudo narobe in bo čimprej popravljen,da se boš lahko veselo vozila naokrog. Tako,malo sem jo že morala okregat,sicer pa to velja ze vse vas! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Sem si zaslužila, tole kreganje. Saj imaš čisto prav, ne bi smela, pa tako sem bila dosledna!!! Drugače nimam ravno popadkov, da napadam hrano, kadar so težave, samo danes, uf.... Potem, ko so prišli mehaniki, se je pa izkazalo, da sem res ena KURA!! Samo akumulator nam je šel!! Kar sploh ni čudno po šestih letih, kolikor je star naš avto!! Takoj lažje pri srcu!! Sem mogla povedat! Pa kreganje tudi zaslužila. Upam, da sem zadnjič grešila!! Aja pa smejte se in lepo se imejte!!! Levinjav
hojla Levinjav,vem kako je to ,če rabiš avto,pa ti zagode ravno takrat,ko ga najbolj rabiš.To se je zgodilo tudi meni,kar norela sem ,pa se izkazalo ravno tako kot pri tebi akumulator. MarjetkaCvetka te je kar okarala,ampak vem ,da ni mislila nič hudega,ona nam daje pogum,da se ne pregrešimo prevečkrat,sploh takrat ,ko nam gre kaj narobe. Moram pa pohvalit Jankico,kako je lepo vsako opisala in pozdravila.Dobro se znajde po imenih,ker meni pa uidejo iz spomina. Mogoče mi nekatere ostanejo v spominu,tako da mi ne zamerit,če bom kdaj kašno kdaj izpustila,pač mi spomin peša. Vse ste super in kar tako naprej. Vas bom še jaz tako pozdravla kot Levinjav mi je všeč Lepo se mejte,pa velik se smejte -pika
HEJ PUNCE... Z MOŽEM SE ODLOČAVA O NAKUPU AVTOMATA ZA PEKO KRUHA, PA ME ZANIMAJO VAŠE IZKUŠNJE, KER MENDA NISO VSI VREDU???? ČIMPREJ IN NAJLEPŠA HVALA... jana1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti